Mit gondoltok a Máv kártérítési kötelezettségéről? A Zsidók követeléseről? Jogos vagy jogtalan?
Nevetségesek!
Ezt ők sem gondolják komolyan, inkább a politikát látom a háttérben, mint még egy szalmaszál!
Jobbikos vagyok, de úgy látom hogy tényleg az itteni " amúgy átlag normális zsidókat" akarják összeugrasztani a jobboldallal.
Milyen jól jönne az MSZP nek ha most meg lenne kapkodva néhány!
MINDEN JOBBIKOST MEGKÉREK,,,, NE ÜLJÜNK FEL!!!!!!!!
Hát zsidók. Mit mondhatnék?
Az afgánok is kérhetnék a lóvét, amiért tönkrezúzzás őket a bérencei.
Akkor mi, magyarok meg a volt szovjet államokat pereljük majd, amiért tömegesen szállították a "rakoncátlan" meg az ártatlan magyarokat a gulágra!
Nevetséges... Majdnem 100 éve volt. Persze ha a palesztinok akarnának perelni....
Én a következőt fogadtam meg: Ha esetleg megnyernék a pert a zsidók, akkor én beperelem a magyar Államfőt, amiért nem perel Trianon miatt.
Mert ha nekik jár kártérítés, akkor nekünk is. Nemrég tudtam meg, hogy azt már '46-ban kimondták, hogy nem vagyunk háborús bűnösök. Sőt azt is olvastam, hogy egy hágai bírónő nyilatkozata szerint a trianoni kártérítés ügyében Magyarországnak 99%-os esélye lenne a győzelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!