Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jelentkezni fogok a Jobbikba...

Jelentkezni fogok a Jobbikba tagnak. Nem lesznek velem ellenségesek a régebbi tagok? Félek kicsit.

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 13:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
16%
Nem, csak legelőször le kell tolnod a gatyádat.
2010. febr. 13. 13:51
 2/15 anonim ***** válasza:
8%

Hát ez érdekes kérdés. Olyanokkal akarsz közösséget vállalni akiktől alapvetően félsz?

Amúgy nem hinném, örülnek hogy még vki csatlakozik hozzájuk.

2010. febr. 13. 13:53
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem tőlük félek, más helyzetben is nagyon izgulós vagyok, most is az lesz. Rosszul fejeztem ki...

Egyébként meg az elsőnek: ha a körülmetélésre gondolsz, lány vagyok!

2010. febr. 13. 13:57
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Hát inkább ide jelentkezz, mint az MSZP-be vagy a FIDESZ-be. A régi pártok nem kíváncsiak az egyszerű emberekre, az új jelentkezők csak zavarják őket, 50 évre előre már minden le van osztva. A Jobbik viszont még nyitott, expanziós korszakát éli, gondolom, szívesen veszik az új jelentkezőket. Bár belső villongások már ott is voltak, te még új jelentkezőként nyilván nem követelsz semmit, nem veszélyezteted a régiek pozícióját. Menj be valamelyik irodába, mondd meg, hogy mit akarsz, és biztos eligazítanak. Aztán majd meglátod, mennyire vesznek be, hogy tudsz velük kijönni. Még jól is elsülhet. Ha meg nem, akkor sincs semmi. Megpróbáltad és kész.
2010. febr. 13. 14:06
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Nyugodtan jelentkezz, szívesen lát a Jobbik bár kit akinek nincs valami pártállami tolvaj múltja!

Az első 2 perc után feloldódsz mert érzed hogy ugyan olyanok mint te, és nem vette el a hatalom a pénz a síbolás az eszüket. 1-2 óra és megtapasztalhatod azt az életérzést amit csak a Jobbikban tapasztalhatsz meg, hogy a sok hitvány tolvaj felett állsz erkölcsileg km rekkel.

Kapsz feladatot is ha kérsz, és ugyan úgy fognak kezelni mint aki már évek óta tag.

2010. febr. 13. 14:12
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Miert felsz? Ha attol, hogy valamire rajonnek akkor inkabb ne jelentkezz. Nincs szuksegunk olyanokra akiknek takarnivalojuk van.
2010. febr. 13. 14:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Nincs semmi takargatni valóm! 18 éves lány vagyok, nem ragadt a kezemhez semmi olyan szennyes dolog! Izgulok...
2010. febr. 13. 15:05
 8/15 anonim ***** válasza:
95%

Nyugodtan jelentkezz. Sok sikert!

Egy Jobbikos:)

2010. febr. 13. 15:09
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. febr. 13. 15:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

nem, örülni fognak neked :) mi legalábbis nagy örömmel fogadjuk az új tagokat és egyből "családtagok" lesznek, ugyanis nálunk olyan a jobbik, mint egy nagy család(kisvárosban lakunk)....nagyon szeretem a többieket, mind olyan kedvesek velem és a párommal, és jól esik a kölcsönös bizalom és segítségnyújtás is... pl én nemrég betegen akartam kopogtatócédulát gyűjteni és hazaküldtek, h gyógyuljak meg, még haza is hoztak autóval, hiába mondtam, h bírnám :)

21/L

2010. febr. 13. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!