Jelentkezni fogok a Jobbikba tagnak. Nem lesznek velem ellenségesek a régebbi tagok? Félek kicsit.
Hát ez érdekes kérdés. Olyanokkal akarsz közösséget vállalni akiktől alapvetően félsz?
Amúgy nem hinném, örülnek hogy még vki csatlakozik hozzájuk.
Nem tőlük félek, más helyzetben is nagyon izgulós vagyok, most is az lesz. Rosszul fejeztem ki...
Egyébként meg az elsőnek: ha a körülmetélésre gondolsz, lány vagyok!
Nyugodtan jelentkezz, szívesen lát a Jobbik bár kit akinek nincs valami pártállami tolvaj múltja!
Az első 2 perc után feloldódsz mert érzed hogy ugyan olyanok mint te, és nem vette el a hatalom a pénz a síbolás az eszüket. 1-2 óra és megtapasztalhatod azt az életérzést amit csak a Jobbikban tapasztalhatsz meg, hogy a sok hitvány tolvaj felett állsz erkölcsileg km rekkel.
Kapsz feladatot is ha kérsz, és ugyan úgy fognak kezelni mint aki már évek óta tag.
Nyugodtan jelentkezz. Sok sikert!
Egy Jobbikos:)
nem, örülni fognak neked :) mi legalábbis nagy örömmel fogadjuk az új tagokat és egyből "családtagok" lesznek, ugyanis nálunk olyan a jobbik, mint egy nagy család(kisvárosban lakunk)....nagyon szeretem a többieket, mind olyan kedvesek velem és a párommal, és jól esik a kölcsönös bizalom és segítségnyújtás is... pl én nemrég betegen akartam kopogtatócédulát gyűjteni és hazaküldtek, h gyógyuljak meg, még haza is hoztak autóval, hiába mondtam, h bírnám :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!