Vannak Orbánnak tagadhatatlanul pozitív intézkedései. Akkor hova ez a nagy Orbán szapulás?
A defláció annak az eredménye, hogy a rezsicsökkentés mellett kezdünk teljesen felzárkózni a nyugat-európai árakhoz + eddig mi álló gazdaság mellett is tudtunk 3-4%-os inflációt hozni.
Sztálin pedig iparosította a Szovjetuniót és kiűzte a német megszállókat az országukból.
Tök rendes ember volt az a Sztálin Jóska is.
"A defláció pedig a rossz gazdaságpolitikának a következménye,"
"Nyugaton is defláció közeli helyzet van és a japánok is szopnak vele. "
Akkor el kéne dönteni, hogy kiemelten Orbán gazdaságpolitikája rossz, vagy pedig a fél világé...
11: Én úgy tudtam, hogy eddig is nyugati árak voltak itthon, vagy még magasabbak (így tapasztaltam, mivel ha mentem külföldre - például Németországba - akkor jobban jártam ha ott vásároltam be.
14: Hát, nézd meg, hogy ők milyen, és mi milyen szinten vagyunk. Nem akarok egy vérvörös orbánygűlölő komcsinak tűnni, de nekünk még bőven lett volna hova fejlődni, mielőtt beindul a defláció.
"Nem akarok egy vérvörös orbánygűlölő komcsinak tűnni"
Ha neked ilyen életérzéseid vannak...! Na ez itt nagy baj ebben az országban!!!
Minden orbángyűlölő komcsi ezt gondolod és még sokan vagytok ezzel így? Akkor az USA is komcsi?
Nem avatkoznék bele mélyen a vitába, meg a gazdasághoz se értek.
Azt viszont szubjektív benyomásom alapján elmondhatom, hogy Budapest látványosan fejlődött az elmúlt 4-5 évben. Persze még mindig vannak égető problémák, de vannak nagyon jó, hasznos fejlesztések amelyeket a szocik alatt egyszerse láttunk. Gondoljunk csak demszkájra és a dolgaira...
Az számomra is rejtély hogy a BKK embereit miért kellett leépíteni holott ők felelősek a fejlesztésekért. Sajnos itt van az, amikor a politika szembemegy a józan ésszel... dehát nem tudhatjuk, a dolgok hátterét. Mindenesetre, csak a kirakati emberek lettek kirúgva, a tervezők, mérnökök maradtak, reménykedhetünk, hogy nem torpan meg a város fejlődése.
Ha BP fejődik jobb oldali városirányítás alatt, akkor a jobb oldalt kell városirányítóknak megszavazni, attól, még lehet más a parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!