Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Orbán török családmodellt szeretne Magyarországra?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem ez nem olyan rossz ötlet.De, úgysem tudja Orbi kivitelezni.

Én jártam már Törökországban, tényleg nagy értéke van arrafelé a családnak, illetve nagyobb az összetartás.

Jóval fontosabb az embereknek ott a család, mint Európában.

Illetve, a török demográfia is stabil, tehát nem öregszik a népesség, de nem is népesedik túl az országukat, pont optimális.

Ellentétben az európai országokkal, ahol mindenütt hanyatlás tapasztalható demográfiai téren.

2015. febr. 24. 14:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Iszlám hagyományok bevezetése egy keresztény kultúrával rendelkező országban viszont nem kellene.
2015. febr. 24. 15:44
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
A megkövezés éppen nem iszlám, keresztény kultúra része is csak a libsi modern marhaságok miatt nincs most.
2015. febr. 24. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a máglyahalált kéne visszahozni. Az már csak elég keresztény, nem?
2015. febr. 24. 15:51
 14/17 anonim ***** válasza:
19%

A lényeg az hogy itt semmilyen működőképes családmodell nem lesz ameddig a nők úgy öltözhetnek mint az úftszélkiek és úton útfélen félrekefélhetnek büntetlenül. Ha a megkövezést meg a csadort kiveszed a török családmodellből akkor az már nem fog működni.

2015. febr. 24. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:
#14 Mert A a faszik egyes, partikuláris egyedei nem hajalmosak csalfaságra, ugye? Szerintem nemtől függetlenül defektes az egy párkapcsolatban való éléshez, aki képes megcsalni a párját- MORÁLISAN intelligens ember ilyet nem tesz.
2015. febr. 24. 16:36
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Jó de a török családmodellel jönne a többnejűség szal ilyen gond nem lenne.

2015. febr. 24. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, Törökországban nincs halálbüntetés, tilos a tobbnejüség, a kendőviselést pedig hosszú évtizedeken keresztül tiltották, az pedig, hogy valahol délkelet Anatóliában, történik egy becsület gyilkosság, ugyanannyira mérvadó, mint a pár aki éveken keresztül erőszakolta gyermekeit.

A demográfiával tényleg nagy gondok vannak, a bevándorlókat nem szereti, a nemzeti párválasztó meg nem hozta meg a várt sikert, így aztán új ötlet után kellet néznie.

Az pedig, hogy egy kormány mennyire avatkozik bele az egyén életébe amolyan filozófiai kérdés, én azt mondom, az rendbe van, ha megmondja mit csináljak, de akkor cserébé stadionokná vmi értelmesebbet várnék el tőle, de amíg bele is akar szólni, hogy mikor járjak vásárolni, mit tanuljanak a gyerekeim az iskolában etc. és közben az életszínvonal mégsem tud emelkedni, ott vmi nincs rendben.

Törökországban ugyan nincs valami hatalmas demokrácia, de attól még legalább fejlődnek.....

2015. febr. 24. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!