Valami mellett vagy valami ellen szavazol?
Kíváncsi vagyok miért szavaz aki szavaz:
A. a kormány mellett (pl. mert szimpatikus, tetszik a programja)
B. az ellenzék ellen (pl. ne legyen 2/3-a)
C. az ellenzék mellett (pl.tetszik a jövőképe, programja)
D. a kormány ellen (pl. elég volt amit eddig láttunk, jöjjön más, majdnem mindegy ki)
Szóval?
Sajnos, mivel nincsen normális, kapitalista-szabadelvű-liberális párt, kénytelen vagyok a kétharmad elkerülése végett az mszp-re szavazni.
Szerinted ez a válasz nem hasznos.
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:04
Te teljes képzavarban vagy mind a kapitalizmussal, mind a liberalizmussal kapcsolatban.
Miket az előzőekben írtál, abból tejesen világos hogy te valami ultraliberális és imperialista felfogást követnél.
Olyan meg ma már az egész világon nincs, és nem is lesz egy jódrabig, hála a jó istennek! Mert ha lenne, azok pontosan a hozzánk hasonló országokra telepednének amire törekednek is az otthon csak kapitalista értéket képviselő multik.
Kevés a válaszlehetőség
E: kispártra, mert nem tudsz dönteni
F: a legkisebb rossz elve alapján döntesz
részemről F
Jó, h azért vannak kispártok, de egyik se tetszik igazán. Nem tudom kire szavazzak.
LMP: Nem elég határozott, túl naivak
Jobbik: fafejű, csak a vállalkozókat meg a gárdát támogatja, meg a magyar föld
Munkáspárt: félig elavult, búval b*szott társaság
Az tuti h Fideszre Mszp_re nem fogok.
Amugy úgyse számít, mert mi csak személyekre szavazunk, nem pedig törvényjavaslatokra.
Szerintem mindenki meghülyül a hatalomtól, ha bekerül, és korrupt lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!