Van itt olyan kérdés, ahol a tagokat a valós válasz érdekel, és nem egymás szapulása és nem a mellé dumalás?
Van bizony, csak az ilyenekre sose jön válasz :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__66163..
Ok, ahol nincsenek válaszok, ott nincsenek tagok, tehát lehetetlen, hogy kapcsolatokról olvasni lehessen. Elfogadom. Kissé ironikus, de jó válasz.
Ezeken kívül?
Dehogynem vita.
Nem tetszik, amit mond és megmondod neki. Erre ő visszatámad és elkezdtek vitatkozni.
Ilyen az élet.
Van itt mindenféle válasz.
Engem pl az általam legjobbnak gondolt, és igaz válasz érdekel. Persze ha úgy gondolom, hogy vki nagy hülyeséget mond, akkor nem mindig türtőztetem magam, de többnyire a rosszindulat irritál, és szólok be. Tévedni, más véleményen lenni lehet -erre való a vita, hogy tisztázzuk a dolgokat- viszont a rosszindulatú, lenéző hsz-ok elkövetőit megvetem. (bár ezt sem kellene, mert nem ér annyit) Igaz, hogy sok kérdés már eleve a provokáció szándékával íródik, de ezt is lehet látni. Sajnos úgy látom, hogy sokan már eleve veszekedni, rombolni járnak ide -talán mert az életben nem nagyon kapnak visszaigazolást a nézeteiket illetően. Ezek érzelmileg sérült emberek, és itt büntetlenül törleszthetnek a világnak. Viszont vannak olyanok is, akik valóban segíteni akarnak, és olyanok is akik csak mondják a magukét. Mellédumálás akkor van, ha kifogynak az érvekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!