Mit szóltok ahhoz, hogy a független Kész Zoltán nyerte a választást Veszprémben?
kedves 11es;ha Kész intelligens,akkor sikerül neki jól titokban tartania,ahogy és amit mond.
Szomorú,ha őt tartották a legbizalomgerjesztőbbnek.De hát ők választották,ők élnek majd vele.
Akár milyen baloldali, szégyellte volna bármelyik baloldali párt nevét is felvenni, nem csodálom. Én is szégyelltem volna.
És a Fidesz és a Jobbik együtt majdnem 50%-ot tett, ki, többet mint Kész Zoltán és az LMP jelöltje együtt, nem tudom hol van szó a baloldal győzelméről, a szavazók nagyobb része jobboldali. Kész Zoltánnak minden elismerésem, de ha megnézitek a szavazási arányokat, Veszprémen még mindig a jobboldal dominál.
És harmadrészt nagyon kevesen mentek el szavazni, kevesebben mint eddig.
Na, 2017 áprilisa van. Meg lehet nézni, hogy eddig hogyan szavazott ez a "független" retek a fontos parlamenti döntésekben. Teljesen egyértelmű, hogy bármiről is szól a vita, csak az a lényeg, hogy a FIDESZnek keresztbe tegyen. Fontos nemzeti- az embereket érintő ügyekben is. Migránssimogató. Megvásárolták jó pénzért. Veszprém városa pedig mit is profitált belőle? Ja, semmit!
Bérenc!
dex79, mert a fideszes képviselők által támogatott ellenzéki javaslatokat viszont hosszasan lehetne sorolni, ugye?
Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!