Ezekkel az OKJ-s képzéssel, amivel százezreket kereshet az ember?
munkahelytől függ
nekem is nagyon menő szakmám van az érettségi mellett, de konkrétan csak 100e ft-ot keresek, pedig ilyen végzettség mellé 125-300e ft lenne amit kaphatnék.
Végigfutottam a cikket és nekem eléggé propagandaszagúnak tűnt. Mióta reális az, hogy egy targoncavezető százezreket keressen?
Itt inkább arról van szó, hogy mindenkit szeretnének az egyetem helyett a szakképzésbe terelni. Hogy miért? Fogalmam sincs, majd kiderül.
Na jól van, nem kell játszani a hülyét meg a tapasztalt versenyszférást se.
Se a targoncás, se a raktáros, de egy ügyintéző se keres kezdőként százezreket, esetleg 100 ezret.
De majd mindjárt jönnek a legendák az élet császáráról, aki elvégzett egy fél éves szart, aztán az IBM kezdte ek foglalkoztatni havi nettó 300 ezerért, ugyan ennyi cafeteria mellett meg szolgálati autó meg k urvaisten az égből!
"egyetemet azért rohamozzák meg, hogy ne kelljen dolgozni, tanulni ugyanis jobb"
Ebből a kijelentésedből látszik, hogy se nem tanultál se nem dolgoztál. Egy keményebb egyetemen azért nem annyira poén tanulni, de az tény hogy jobb mint a gyárban 3 műszakozni. És a többség ezért megy egyetemre, hogy később legyen előrelépési lehetősége, és ne a gyárban kelljen ledolgoznia egy életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!