Miért csak az oroszokat hibáztatják a Szovjetunió bűneiért, amikor a vezetőség és hadsereg tagjai nem csak oroszok közül kerültek ki?
Sztálin: igába hajtotta Közép-Kelet-Európát, pszichopatákat nevezett ki helytartóknak, személyi kultuszt rendelt el a csatlós államokban, népeket deportáltatott, szibériai / közép-ázsiai kényszermunkára (málenykij robot) hurcoltatta az embereket. Grúz volt.
Hruscsov: több függetlenedési kísérletet veretett le. Ukrán volt
Brezsnyev: ugyanazok, mint Hruscsovnál.
A hadseregnél meg az a helyzet, hogy sok öreg meséli, hogy a megszálló szovjet csapatok között nem egy "kutyaképű" tatár / mongol, ukrán, grúz volt, oroszt törve tudták a katonák, és mégis mindenki csak az orosz nemzetiségű megszállókat emeli ki.
Zsidók voltak?
És HA igen az mit bizonyít?
Ismétlem...HA.
Azt bizonyítja hogy a zsidók szivükön viselték a dolgozók(munkások, parasztok)sorsát és megpróbáltak tenni a kizsákmányolás az igazságtalanságok ellen!
Ha én szegény vagyok és van aki segítsen a nyomorúságomon baj ha az illető zsidó?
Ne vicceljünk már kérem...
A segítség a lényeg!
De az oroszok gazdasági és katonai ereje volt a legnagyobb. Ne röhögtess már, az egész SZU nem volt más mint az orosz bújtatott nacionalizmus kiteljesedése. Már a 19. század óta ezt az álmot kergették az oroszok, ami a kommunizmus vérgőzös évei alatt sikerült is nekik.
Még egyszer: szerinted az oroszok nélkül lett volna kommunista blokk és SZU? Ha a válaszod igen, akkor itt be is fejezhetjük a vitát, mert nyilvánvalóan nincsenek történelmi ismereteid a korról. Viszont ha a válasz "nem", akkor meg nem értem minek a kérdés.
11: Te mi a tökömről beszélsz? A holodomor mond valamit? A zsidó Sztálin lelkén csak ez miatt konkrétan több mint 7 millió ukrán ember élete száradt. Még hogy szívükön viselték a dolgozók sorsát... beszarok, komolyan.
16: Én meg az örökös oroszozókon. Körülbelül egy kategória.
'Te mi a tökömről beszélsz? A holodomor mond valamit? A zsidó Sztálin lelkén csak ez miatt konkrétan több mint 7 millió ukrán ember élete száradt. Még hogy szívükön viselték a dolgozók sorsát... beszarok, komolyan.'
Akinek vörös köd telepedett az agyára, attól mit akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!