Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány % -os az agymosás a...

Hány % -os az agymosás a tévéknél (RTL, TV 2, MTV, . )? És milyen a rájuk eső politikai nyomás?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 13:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha csak a híradókat nézzük, akkor szerintem mindigis a MTV Híradója volt a legtárgyilagosabb és a legkorrektebb. A Tényekben naponta lehet példát találni a szakmai hozzá nem értésre (személyes kedvencem, amikor a grafikán a torkolattól a forrásig rajzolták meg az Olt folyó folyásirányát, vagy amikor bemondták, hogy Grúzia fővárosában JEREVÁNBAN), emellett feltünően Orbán-ellenesek, az RTL Híradó készítői általában igyekeznek elfogulatlanul tájékoztatni, néha azért kisejlik, hogy a balliberális oldalhoz húz a szívük, ami viszont felháborító, hogy nyíltan magyarellenesek. Tényként közlik a híradóban nap, mint nap, hogy a magyarok fasiszták, rasszisták, idegengyűlölők és mindenekelőtt antiszemiták. Számomra ez felháborító.
2010. febr. 12. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha leadnának egy olyan hírt, amit valaki hiányol, akkor kimaradna egy másik, amely valaki másnak nem tetszene. Szerinted minden belefér fél órába?
2010. febr. 12. 13:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Fél órába elég sokminden belefér
2010. febr. 12. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:
Az is "jó" trükk egyébként amikor az utcán kérdezgetik az emebreket pl miről szól március 15-e és hasonlók. beteszik azt a néhány sügér arcot akinek 8 általánosa sincs, és úgy állítják be mintha mi magyarok rettentően ostobák lennénk (rátéve egy lapáttal az amúgyis fos hangulatra). Közben a maradék valahányszáz emberről szó sem esik aki mind pontosan tudta a választ.
2010. febr. 12. 13:55
 15/19 anonim ***** válasza:

"Fél órába elég sokminden belefér"

- Igen, csak a sok minden nem egyenlő a mindennel. Képtelenség minden hírt betenni; nézd meg, hogy mennyire különbözik a két kereskedelmi csatorna hírösszeállítása, még ha a legfontosabb hírek általában ugyanazok.

Bármit kihagynának, ígyis-úgyis agyat mosnának. Csak az a kérdés, hogy Perwollal vagy intelligens molekulákkal...

2010. febr. 12. 13:57
 16/19 anonim ***** válasza:
13:55-ös: ebben az a vicces, hogy pár hete egy szakmunkás kérdező éppen azt rótta fel a tévéknek, hogy mindig diplomásokat kérdeznek...
2010. febr. 12. 13:58
 17/19 anonim ***** válasza:
13:58 a 8 általános csak példa volt, azt akartam mondani, hogy azt teszik bele ami hangulatkeltő és felháborító, különben nem lenne nézettség. Kit érdekel 30 ugyanoylan válasz nem?
2010. febr. 12. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Én, ha végignézem a Tényeket, felháborodom azon, hogy milyen sorrendben mondják el a híreket. A végén átgondolom, hogy szerintem mi lett volna a helyes sorrend, aztán megnézem az MTV Híradót és ott ugyanabban a sorrendben hallom vissza a híreket, ahogyan én is elmondtam volna, kiegészítve olyan apró részletekkel, amelyek jelentősen árnyalják a képet.
2010. febr. 12. 14:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem azok az emberek hülyék, akik délutánonként a Mónika Show-t nézik. Nem tudom, hogy lehet eljutni arra a szintre. Aki ilyen hülye, az meg is érdemli, hogy úgymond mossák az agyát.

Persze felmerül a kérdés, hogy aki a Mónika Showt egyáltalán elkezdi nézni, annak nincs-e már alapból kimosva az agya?

Szeretem az olyanokat, akik azt hiszik, hogy bármit leadnak a TV-ben, azt úgyis nézik majd az emberek, tehát a TV agyat most.

TV2-n is próbálkoztak múltkor azzal a Vágó féle kvízzel, de a "kultúrnézőket" nem érdekelte, és levették a műsorról. Tehát úgymond nem működött a kultúragymosás.

Ha kicsit normálisabb emberek élnének itt, akkor a Mónikát és a társait is ugyanígy levennék a képernyőről.

2010. febr. 12. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!