Putyin hadat üzent a NATO tagállamainak. Kitőrt a III. Világháború?
Ma olvastam, nem tudom miért a magyar Putyini látogatás napján ezt [link] az van benne
Bejelentette, hogy nyiltan hadat üzen a NATO tagállamainak és, hogy fegyveres erőkkel be fog vonulni Ukrajna területére mivel kezelhetetlenné váltak az ottani lázongások, és amit szerinte az Európai Unió és az USA pénzel. Ha ez megvalósul akkor komoly összecsapásokra számíthatunk akár hazánk terület…
Ezt úgy értelmezem, amikor bevonul pl holnap, akkor a NATO is reagál katonailag és ekkor beszélhetünk világháborúról, amely kiszélesedik a világra?
Lehetséges, hogy azét utazott Putyin Bp-re, hogy a barátjával Orbánnal megvitassa magyarország átállását oroszországhoz?
Ezek az oldalak legalább csak egy kicsit megváltoztathatták volna a szövegeket a Ctrl C+V helyett. Sőt az egyiket még likeonli is kell, ha nem akarok várni arra, hogy megnézzem a "hírt".
Nem tudom mit panaszkodtok, szerintem megbízhatóak :D
1. UKRAJNA, nem ukránia..
2. Hány éves vagy "fiam?" Csak mert a 4 éves fiamba több ész szorult mint beléd. Már most tudja mi kamu, mi nem.
3. Néha nézz föl a k*va számítógépből ..
4. Láttál már valaha könyvet/újságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!