Akik szerint ide bárkit be lehet engedni (legyen az arab, afrikai, albán stb. ), azok olvastak már szaktanulmányokat a bevándorlókkal és a bevándorlással kapcsolatban?
18.48
könyörgöm akkor mutass már egy ilyen elemzést, hogy értsük mi halandók is, mégis miről beszélsz.
21:04
Mutattam 18:48-nál. Olvastál vagy nem? Mert csak kerülgeted az összes kérdéseddel. Rém egyszerű kérdés, mindenki számára érthető.
22.00
nem mutattál. egyik sem tanulmány. nem olvastam ilyet, ahogy te sem. ha igen, akkor nevezz meg egyetlen egy tanulmányt amire hivatkozol. nem hogy nem olvastál, még keresni sem vagy képes egyet sem. de befejeztem.
22:10
Szerintem leírtam nem is egy címet (igaz, hogy ott valamelyik egy önálló könyv és nem tanulmány), sőt korrigáltam is, hogy nem csak tanulmányokra vagyok MÁSOKTÓL kíváncsi, lehet bármilyen komolyabb munka. A címeim szerepelnek a kérdés alatt, szépen le vannak írva, visszakereshető, mindet olvastam legyen az tanulmány, komolyabb hangvételű könyv, vagy bármi amit hozzáértők írtak. Így már stimm? Címek a válaszokban.
A legtöbb szaktanulmány jellemzője a:
- szerző(k) neve(i)
- publikáció címe
- közreadó folyóirat címe
- kiadás dátuma
- egyéb, pl. oldalszám
Na ilyet nem írtál (nem hogy linkeltél...), ezt hiányolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!