Jobbikosok miből gondoljátok h a párt valaha is felkerül?
Figyelt kérdés
Csak mert nem csupán szerintem, de többen vannak a dolog ellen mint mellette. Legalább is ahol én megfordultam eddig ott a Jobbiktól mindig a frász kerülgette az embereket.2015. febr. 15. 11:46
21/25 anonim válasza:
És mi a véleményed arról amikor bukott politikusok összeállnak mint a ganés alsónemű és alapítanak egy új pártot pl Együtt, Jobbik, DK. Az úgy oké?
22/25 anonim válasza:
Abból, hogy sokaknak elegük van az elmúlt 25 évből, fidesz látjuk milyen, "baloldal" antimagyar vicctömörülés ami szintén leszerepelt és csak a hasonszőrűek istenítik.
Egyébként én nem várnék csodát ezektől sem, az is elképzelhető, hogy nem lennének különbek, de most ez más kérdés már.
23/25 anonim válasza:
2010-ben mindenki ugyanezzel a hévvel várta a fideszt, hogy, na ők majd elhozzák a Kánaánt. Meg lehet nézni mi történt azóta. De, ha nem tanult eddig a nép a múltból, majd hátha tanulni fog, ha a Jobbik teljesen elintézi ezt az országot egy évszázadra...
24/25 anonim válasza:
A Jobbik maradjon csak ott ahol most van. Vona is elismerte, hogy a Fidesz az ő programjukat csinálja..Láthatod micsoda tákolmány. Ilyen f@s 25 év alatt még nem volt. Ezt képzeld el nagyban. Ennyit a Jobbikról meg a programjáról. Fidesz 2.0
25/25 anonim válasza:
A Jobbiknak nincs egy épkézláb programja sem. Folyton csak az emberek primitívségére akarnak hatni. Cigányozással meg zsidózással nem lehet választást nyerni és nagyobb körben népszerűvé vállni, ez már tény. Nekik úgy látszik más nincs a tarsojukban. A fiatalokról meg annyit, hogy pont ők a legbefolyásolhatóbbak. Egy idősebbnek már van egy kialakult álláspontja, amit nem könnyen változtat meg, a fiataloknál meg még ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!