A szerb határőrök által kisemmizett illegális bevándorlók ellen miért nem teszünk semmit?
A szerb határőrök jól csinálják a munkájukat, rettegnek tőlük a bevándorlók. Amikor át akarnak jönni Magyarországra és elkapják őket a szerbek, akkor elveszik a kabátjkba vart pénzüket és gyakorlatilag nincstelenül engedik őket tovább hozzánk.
Gyakorlatilag az jön át aki akar, azzal a szándékkal, amivel akar; akár egy terrorista banda is bejöhet, mint ahogy tette is a madridi robbantó, itt élt 1 éven keresztül anélkül, hogy valaki is tudott volna róla.
Kérdező
Pont az Unió miatt nem szabad őket fogva tartanunk az eljárás végéig.
Ha az illető Olaszországon át jön az mennyivel jobb?
Mi vagyunk a határország ha ők elkapják akkor is ide toloncolják őket vissza.
Kicsit összetettebb a dolog mint ahogy egypár liberális zápult agyú gondolja!
Fordítsuk meg mi történne akkor ha én magyarként átmennék Szerbiába a zöldhatáron: kb fél órán belül vmi hideg cellába kalasnyikovot szorítanának a fejemhez...és tudjátok miért?mert amit csináltam az illegális!!!
nincs olyan h én mindenféle papír nélkül jövök megyek országhatáron!
Persze gondolom most mindjárt jön a szokásos ballibsi demagógia h náci vagyok és ők is megérdemelhetnek egy jobb szebb világot és hogy normális egzisztenciát tudjanak kialakítani egy fejlettebb, országban de amikor látom a tv-ben hogy egy anyuka jön át a zöldhatáron öt gyerekkel,akkor ő majd milyen értéket fog termelni a választott országban?
Egy jó ideig semmilyet! Semmi másról nem szól az egész minthogy a szociális hálón élősködjenek!
Túl sokan jönnek és túl otthonosan érzik majd magukat és nem fognak,nem is akarnak majd beilleszkedni!
Hiába mennek tovább sokan a vége úgyis az hogy ide hozzák vissza hozzánk őket,mi pedig fizethetjük az adónkból a kajájukat és egyebeket!Ezért hogy itt nyomorogjon!inkább maradt volna otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!