Az MDF és az SZDSZ listán vagy egyéni jelöltekben indul együtt?
Úgy tudom, hogy listán, méghozzá Budapesten és 10 megyében. Pontosabban ebből 4-ben csak az MDF listájára kerül egy-egy SZDSZ-es.
A többi 9 megyében viszont semmi együttműködés sem lesz.
Jól tudom?
És akkor az SZDSZ és az MDF egyéni jelölteket nem is indít?
- Feldobom: semmi, leesik: semmi. Miaz?
- Semmi.
- Akkor minek dobálod?
A kérdésnek szerintem ennyi értelme van már ne is haragudj. Nem mondom hogy tökéletes a hasonlat de koszorús magyar Forma 1-es versenyzőnk jut eszembe a "szuper koalícióról". Szegény ott volt, igyekezett, mosolygott és nyilatkozott. De a versenyhez köze nem volt, hisz sajnos a tudása igen kevés volt az átlag versenyzőkhöz képest is, az autója a leggyengébb volt a mezőnyben, mégis az országnak egy hatalmas költséget jelentett aminek töredéke térült meg később, tehát tök jó hogy volt de még jobb lett volna ha soha nem került volna oda.
A két "pártocska" is próbálkozik, de az esélytelenek nyugalmával szórják szét azt a rengeteg pénzt, amit a kampányra fordítanak.
Sokkal több értelme lenne, ha abból a pénzből felújítanának néhány kórházat vagy iskolát.
Hasonlóan az F1-re kidobott pénz is jobb helyen lett volna akár egy kisebb útfelújítás fedezeteként.
Persze fillérre elszámoltatva.
Kérdésedre azért kaptál ennyi választ, mert a válaszolók egyetértenek velem csak ők szóra sem méltatták a "semmit".
Úgy látszik az előbbi hozzászóló nem értette meg a kérdést.
Szerintem egyértelmű volt, de akkor elmagyarázom újra.
Az a kérdés, hogy az MDF és az SZDSZ listán indul együtt vagy egyéniben?
Lehet, hogy a szövegértési problémákkal küzdő válaszoló esetleg azt gondolta, hogy sajnálom, hogy ennyire a nullán van a két párt.
A legkevésbé sem sajnálom őket, csupán érdeklődtem.
Remélem így már érthető.
Az első és egyetlen vagyok és csak ismételni tudom önmagam mivel a szövegértésem olyan rossz hogy igazából nem is értem mit írok:
Kérdésedre azért kaptál ennyi választ, mert a válaszolók egyetértenek velem csak ők szóra sem méltatták a "semmit".
De remélem azóta megtudtad valahonnan amit akartál, bár a kérdés kiírása óta a negyedik variációnál tart a két, lényegében nem is létező "párt". Csak dobálják tovább a semmit...
Úgy látszik, hogy tényleg képtelen vagy felfogni amit kérdeztem.
Pusztán az érdekelt, hogy hogyan indulnak.
Elhiheted, hogy még nálad is sokkal jobban utálom és lenézem őket.
Éppen ezért semmi szükség a kioktató stílusodra. Van ezen a honlapon sok olyan ember aki még mindig majmolja az MSZP-t, SZDSZ-t, MDF-t, őket oktasd ki!
Rájuk fér!
Én köszönöm szépen, meg vagyok nélküle.
Amikor a kérdést kiírtam még nem tudtam a választ, ami egyébként valahol érthető is, figyelembe véve ami mostanában a házuk táján megy.
Ettől függetlenül, nem biztos, hogy többet értesz a politikához mint én. Nem biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!