Melyik az a párt a Jobbikon kívül, aki ennyire komolyan veszi az ország és az emberek dolgait?
https://www.youtube.com/watch?v=U1nERlcAU7Y
Az a kis csoport, aki egyfolytában szidja a Jobbikot, az hogy képes elviselni azt, hogy ők ilyet is csinálnak? Ez nem újdonság, van, aki eddig is csinált ilyeeket rendszeresen, de ezután mindenki fog a párton belül.
"mert a párt nyilván hivatalból elhatárolódik tőle. Ennek ellenére érdekes hogy mennyi ilyen mentalitású ember szimpatizál ezekkel."
De csak ezek a mentalitásúak zavarnak?
A többiben, elsősorban a "balos, demokrata" pártokban a sok magyarellenes sz.ralak nem?
Érdekes!
Annyira "szabad" mint a többinek, nem is értem a problémádat.
Viszont ha arról van szó akkor miért nem tudtok életképes alternatívával előrukkolni, hogy minél kevesebben szavazzanak a jobbikra, avagy azon problémákra megoldást keresni amelyek miatt "népszerű" a jobbik?
Ha ez alapján néznénk a dolgot akkor az összes ilyen, nem gondolod? Mert máshol is akadnak suttyó alakok.
Vagy azok nem zavarnak?
Eleve ha úgysem tudja senki meggyőzni a másikat akkor minek próbálkozol? (Egyébként meg azzal a számjegyű viccoldallal nem szoktam foglalkozni, 2015-ben még azt linkelni elég vicces, olyan mintha én meg egy szélsőjobbos linket tennék be. :))
Kérdező, te meg azt mondtad a 22. sz. alatti kommentedben, hogy:
"Szeretnélek tájékoztatni, hogy a továbbiakban nem fogok a hozzászólásaisra reagálni."
Ehhez képest meg már nem is először reagáltál rá... :D
Ja, hogy neked szabad? Pfff...
Tényleg bánhatod, hogy kiírtad ezt a kérdést. Nem kaptad meg a kívánt "támogatást", a válaszolók döntő többsége láthatóan nem dől be annak a pártnak, amelyiknek te igen. Ennyi.
35:
Gondolom elkerülte a figyelmed, hogy kb 10 választ adott csak a 76%-os hozzászóló, és ha összeszámoljuk a negatív hozzászólásokat, akkor nagyjából 3-4 jön ki.
Tévedsz, nagyon is megerősítést nyertem :).
Rosszul gondolod. Nézd át az elejétől, és lásd:
- Az 1. oldalon 5 válaszból 4 "nem támogató", 1 semleges. (A többi a te kommented.)
Ezzel már megvan az a "3-4 negatív", amit emlegettél.
- A 2. oldalon 3 válaszolóból 2 "negatív", 1 "támogató".
--> Ott írtad a 20. sz. alatt: "Már bánom, hogy feltettem a kérdést. Tudhattam volna, hogy csak ilyenek fognak válaszolni mint ez a pár ember."
Úgy látszik, csekély két óra alatt ezt már el is felejtetted...
Így működsz, azaz gyorsan elfelejted a számodra "kellemetlen" dolgokat, és csak azokra emlékszel, amikre te akarsz. Nem tudom, neked miért jó, hogy becsapod saját magadat...
Ha meg nincs baj a memóriáddal, csak vitatkozni akarsz, akkor nem jó helyen próbálkozol, mert - mint most is látható - én nem vagyok lusta visszakeresni és újból átolvasni néhány oldalt. :P
10: Csak annyit írtam, hogy rájuk fogok szavazni. Nem írtam olyant, hogy mennyit tett volna az országért... Egyébként megsúgom, hogy a Jobbik sincs sokkal előrébb perpillanat. Tudod, Fidesz 2/3 és hasonlók... (már ha nekem szólt, mert úgy nézem, hogy nagy darálás ment itt az elmúlt órákban.)
11: Gyakorlatilag sikerült kettő mostani hírt felhoznod. Előtte meg hónapokig, talán évekig csend volt...
15: Igen, ez egy mostani hír. Minden pártban történnek ilyen dolgok. Vak komondor valaki?
18: Az Fideszes volt bro. Balogh József.
24: Voltam már MSZP-s majálison. Hát, komám... ment ott is a cigányozás rendesen. De mutatok valamit, ha megtalálom:
Sőt, közben még Zuschlag Janó is eszembe jutott... ugye a vicces holocaustos megjegyzése.
27: Azért ez így nem teljesen igaz.
29: Ő fideszes volt és asszem bíróság elé is került azóta.
elmondom én hogy fog alakulni a 2018-as választás, aztán majd visszaemlékeztek erre a kommentre:
A Fidesz az Adócsökkentési és fejlesztési alapjával (ami 2017-ben 320 milliárd, 2018-ban 600 milliárd), behoz egy két kampányfogást. Mondjuk egy ilyen példát, már a 2016-os alapból leveszi a bankadót, majd a 2017-esből még szintén csökkenti, de még mellette egy SZJA-t is ledob 9%-ra.
Nos, akkor ez megint egy ok, hogy sok szavazót szerezzen (mszp-nek és a fidesznek is szokása szórni a pénzt választás előtt).
A Jobbik közben ugyanúgy erősödik, szóval értelmeszerűen már most is látják az elemzők is, hogy ha első nem is lesz (mert ugyis kampányfogással nyer megint a fidesz), második domináns hatalom lehet.
A baloldalban van egy olyan hogy MSZP, talán megtartja a jelenlegi pozícióját, ha nem csökken.
DK szintén. E14 maga se tudja mit csináljon, bajnai hol akar politizálni hogy nem.
LMP: éppen csak bejutottak 2014-ben, ma pedig már konkrétan hülyeséggel dobálóznak a parlamentben. A tagjai merő múltban élnek, nem ismerik azt hogy technológia, és még ők akarnak zöld övezetet. Liberálisok félig meddig, és mint mindenki tudja, liberális párnak errefelé nincs esélye.
Szerintem 2018-ban be se jutnak a parlamentbe.
"Ezzel mindent elmondtál magadról :) Olyan aranyosak tudnak lenni a mélymagyarok :) Na megyek, leköpök pár rántotthúsos plakátot"
Nagyon buta dolog kiragadni egy kontextusból valamely adott mondatrészt, hogy ezáltal más mondanivalót kapjon. Ha jól emlékszem akkor az ilyen stílus a népbíróságoknál volt bevett :) Még butább dolog tök béna kreált szavakkal dobálózni (mélymagyar). Mondjuk szélmalom harc vitatkoznom mindenféle 8 osztályossal. De ha jól sejtem, ilyen adottságokkal te csak egy "kormányváltó" lehetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!