Mely pártok indulnak tavasszal a választásokon?
Vagy hol lehet ennek utánanézni? Azért kérdezem, mert én még nem igazán foglalkoztam a témával, de már jöttek céduláért, szóval kellene gondolkozni rajta :D
Szóval az indulni szándékozó pártokra és honlapjukra volnék kíváncsi, esetleg ha létezik olyan honlap vagy nyomtatott kiadvány, amiben mindegyik benne van, azt írjátok meg. Köszi!
fidesz,mszp,mdf,szdsz, amik eddig voltak, de az utolsó kettőnek semmi esélye
újak: jobbik,lmp, meg még akinek sikerül bejutni, úgy tudom van még 1-2 teljesen ismeretlen, ezért nem tudom a nevüket se ideírni :D honlapok: www.jobbik.hu , www.lehetmas.hu
A kérdésedre még nem lehet hivatalos választ adni, pont azért gyűjtik a cédulákat.
Pl. a monoki polgármester is indít valamit, ott a Munkáspárt is, stb. és még jöhetnek a kisgazdák is, stb.
Sajnos nincsen olyan oldal sem kiadvány sem magyar ember aki tudja ,hogy melyik párt mit akar sehol nincsen felsorolva az igazi cél.
És szerintem az a párt fog indulni tavasszal aki megkapja a kerületenkénti 750 ajánlást a kopogtató cédulákkal.
Akár te is indulhatnál ha össze tudsz szedni 750 cédulát függetlenként.
Persze értelmetlen mert ők úgyis jobban hazudnak mint te.(Rutinjuk van;)
Ha fel lenne sorolva valahol ,hogy előny hátrány akkor nem kerülne milliárdokba a kampány amit mi fizetünk ki szemétbe...
ezek a kevésbé ismertek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!