A kormány hogyan tudna NORMÁLIS munkahelyeket teremteni a jelenlegieken kívül?
[ A normális munkahelyeket úgy értem, hogy ne közmunka legyen, illetve folyamatos legyen, normálisabb fizetéssel. ]
Sokan mondják, hogy a kormány nem teremt munkahelyeket. Hogy alig van (normális) munkahely (igaz néhányan ezt kifejezetten nem így gondolják), és hogy ez a munkahelyhiány mind a kormány hibája, hiszen az ő feladata lenne a munkahelyek megteremtése. Nos én is szeretném, hogy legyen munkahely, mert bizony bármit is mondanak, az én környékemen nagyon kevés munkalehetőség van, legalábbis olyan, amely mellett családot is lehet alapítani. A kérdésem az lenne, hogy ti hogy képzelitek el, a kormány HOGYAN tudna munkahelyeket teremteni/hogyan tudná a jelenlegi béreket növeli? Milyen intézkedéseket kéne hozniuk/miket hoznátok a helyükben, hogy több munkalehetőség legyen az országban? Persze mindezt úgy, hogy ne roppanjon össze a gazdaság, szóval NE származzon belőle kára az államnak, illetve nekünk.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!