Szerinted USA pénzből, puccs készül Orbán ellen?
Hogyan puccsolnák meg?
A Fidesz elég szilárd lábakon áll.
A másik, hogyha megpuccsolnák, akkor jönne a Jobbik.Ezt a jenkik is tudják valószínű.
Ha le is taszítanák Orsósviktort a trónról, kötve hiszem hogy a baloldalt szavaznák meg az emberek. Az az USA-nak se lenne jó, egy "szovjetbarát" oligarchia, és éppen most, mikor az oroszok újra terjeszkedni próbálnak.
Nem értem, miért állna az USA-nak ez érdekében.
1: vannak Eu párti jobb oldaliak ( köztük én is ).
2: csak a baloldal hangoztatja, hogy ők vannak ott, valójában minden párt követői és független dmberek is részt vesznek a tüntetéseken
3: az USA nem ad pénzt senkinek ( a tüntetéshez kapcsolódóan )
4: az Eu pártiság nem egyenlő az USA pártisággal
5: pont ezért hatástalanok a tüntetések, mert nincs mögötte egységes, az emberek érdekeit szolgáló párt.
A magyarokban nagyon erős az a hit, hogy mindenki összeesküdött Magyarország ellen. Azzal, hogy elmozdítják Orbánt a pozíciójából, csak mártírt csinálnának belőle a magyarság szemébe, akit a zsidó-amcsi érdek tett intézet el, semmibe véve a magyar szavazókat.
Ezután szerintetek ki szavazna a baloldalra? Szerintem a többség a Jobbikra szavazna, hiszen azok beszéltek már első perctől a zsidó-amcsi összeesküvésről és a cionizmusról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!