Mármint egyes magyar állampolgárokat, szokás szerint az i-betűs bulvároldal mosdat, de nem mosdatja a kedvenceit most.
2015. febr. 5. 11:06
5/11 anonim válasza:
A kábellopás cigányokra vall. Csak a liberális index írja magyaroknak a cigányokat.
2015. febr. 5. 11:33
6/11 anonim válasza:
És akkor mi van, ha Dániában kábelt loptak? Az EU és úgy általában a nyugat már annyit lopott innen Magyarországról, hogy azt számolni sem lehet. Ennek a töredékét most valakik visszalopták. Kár, hogy lebuktak.
2015. febr. 5. 11:40
7/11 anonim válasza:
6-os! Hülyeségeket írsz!
2015. febr. 5. 11:43
8/11 anonim válasza:
Én a tolvajok oldalán állok! Mindent támogatok, ami kárt tesz a Nyugatban. A mi szemszögünkből nem bűnözőként, hanem lázadó partizánként kéne tekinteni rájuk!
2015. febr. 5. 12:57
9/11 anonim válasza:
"Az EU és úgy általában a nyugat már annyit lopott innen Magyarországról, hogy azt számolni sem lehet."
Persze persze, valójában az egész világ rajtunk élősködük, és mi tartunk el mindenkit.
"Ennek a töredékét most valakik visszalopták. Kár, hogy lebuktak."
Nem vissza hanem el. Tudtommal ebből a magyar valódi magyar embereknek semmi jó nem származott, de legalább az marad meg a Dánok fejében is hogy mi csak bűnözni megyünk oda.
"A mi szemszögünkből nem bűnözőként, hanem lázadó partizánként kéne tekinteni rájuk!"
Te komolyan gondolod ezt a sok szart ami kiömlik a szádból?
2015. febr. 5. 13:27
10/11 anonim válasza:
Nem hiszem. Mint ahogy az egész világ a dánokat a koppenhágai zsiráfkivégzés miatt. Engem kiakasztott, de tudom, hogy vannak értelmes és okos dánok, akik nem tennének ilyet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!