Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az esetről? (Jobbik a szovjet emlékmű ellen. Videó lent)

2010. febr. 9. 23:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Felháborító !

Tüntessük el az összes önkényuralmi jelképet a jog és a hatalom teljes szigorával.

Te teljesen kész vagy!

Ezek a jelképek már az Oroszoknál is be vannak tiltva!

Nem beszélve arról hogy mit szólnának az emberek ha egy horogkeresztes szobrot állítana valaki mellé, csak úgy poénból, mert a két jelkép között semmi különbség nincs!

2010. febr. 10. 01:08
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
00:38 te kommunista vagy? :O
2010. febr. 10. 01:26
 13/16 anonim ***** válasza:
57%

"Na látjátok, ebből is látszik, hogy a Jobbik egy ostoba pártszerűség. A diplomáciához az érzékük nulla. Miközben annyira az orosz kapcsolatok élénkítését emlegetik, az orosz emlékmű szúrja a szemüket."

Na hát ezen beszartam. Igazán mókás és teljes mértékben dilettáns hozzászólás. Eleve nem kéne az orosz és a szovjet szavakat szinonímaként használni. Arról nem is beszélve, hogy Oroszországban sincs már kommunizmus. Ennek a szobornak a Terror házában a helye, nem a Szabadság téren.

2010. febr. 10. 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
27%

Lesz*rom a horogkeresztet meg a vörös csillagot is. Még szerencse, hogy sok embernek van ideje ilyen hülyeségekkel foglalkozni az értelmes előremutató dolgok helyett. Az összes egyenruha mániásnak meg csillag, horogkereszt fóbiásnak biztosítani kellene egy közforgalom elzárt területet ahol kiélhetik a szenvedélyüket.

A jobbik is jobban tenné, ha az emberek napi életét befolyásoló kérdésekkel foglalkozna. Nem hiszem, hogy egy budapesti szovjet emlékmű sorsfordító kérdés lenne a megélhetésért és közbiztonságért küzdő polgároknak.

2010. febr. 10. 15:12
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ennek az emlékműnek a diósdi szoborparkban le(het)ne a helye. Ha valaki kíváncsi rá, hajrá, megnézheti de ne legyen közszemlére téve. A Gárda állítólag félelemkeltő. Az én öregapám belehalt a szovjetek "vendégszeretetébe" tehát engem a sarló-kalapács megfélemlít. Azonnal el kell tüntetni! A Gárdánál sem volt kecmec.
2010. febr. 12. 12:29
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Nem érdekel, hogy lebontják-e, nem is járok arra, foglalkozzon vele az, akit zavar, szíve joga, de ne ez legyen már a fő programja egy (valószínűleg bekerülő) parlamenti pártnak. Úgy küzdenek ezért, mint ha a lebontás után bárkinek jobb lenne. Sok mindenben egyet értek a Jobbikkal, de ez a végtelenül erőszakos magatartás (pl.: "a következő kormány vagy végig viszi a Jobbik programját, vagy átadja a kormányzást a Jobbiknak" - Vona G.) eléggé visszataszító. "Feljelentem" - ez a kedvenc szavuk, na melyik rendszerre emlékeztet?

Egyébként a Szoborpark Budatétényben található, Diósdnak az elmeroggyant Budaházy György a híressége.

2010. febr. 24. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!