Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van esélyem a politikában?

Van esélyem a politikában?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves vagyok, beléptem a párt helyi (vidéki kisváros) csoportjába, de.. hát többet vártam...semmi különösebb dolog nem történik...Van esély innen feljebb jutni valahogyan? (Mert én nem sok esélyt látok...)(Inkább az adott párt ifjúsági tagozatába kellett volna belépnem?)

Előre is köszönöm a NOrMÁLIS válaszokat!

2015. febr. 3. 21:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#9-es, "hiába lenne bőr a képemen" itt semmi olyan esmény nincs, vagy arra akartál célozni, hogy jobban kellene nyalni felfelé?
2015. febr. 3. 23:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Na, de mondjad már, hogy melyik pártba és hol.

Legalább priviben.

2015. febr. 4. 00:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt senki sem mondhatja meg így előre.
2015. febr. 4. 01:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves barátom, többféle probléma is van.

Beléptél A PÁRTBA. "A" pártba nem lehet belépni, csak "egy" pártba. Aki "a" pártba lép be, diktatúrában gondolkodik, fel sem tételezi, hogy lehet másik is.

Beléptél, és vártál. Nem történt semmi. Bődületes csoda lett volna, ha történt volna. Pontosabban, abban a társaságban, ahol ettől valami történik, semmittevők vannak. A "történés" úgy következik be, hogy ötleteid vannak a társaság érdekében, megszervezed, kivitelezed.

Na ha ilyent sokszor teszel, akkor tényleg csoda fog történni. Előbb utóbb ott téged tekintenek vezérnek, követni fognak.

Mehet elnökhöz. Ha jószívű, szán rád egy percet és elmondja, ott helyben kell cselekedned, hogy az ottani vezető észre vegyen. Hogy legyen miért észrevennie.

Összesítve, azt gondolom, mindenekelőtt sokat kell tanulnod úgy általában. Aztán ugyanezt szervezetről, csoportról, működésről, és arról, mi miért történik, mi a népszerűség, tisztelet titka. Után jöhetnek a z igények.

2015. febr. 4. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:
NINCS!!
2015. febr. 4. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!