Megvolt a Merkel-Orbán találkozó itthon, mit szóltok hozzá, meg magához az eseményhez?
Hát a ballibeknek el lett kenve a szája...
Se selyemzsinór, se odamondogatás.
A helyzet az, hogy Merkel megpróbál frontot építeni az USA nyomulásával szemben, és most éppen valami miatt NEM az alkotmánybírák nyugdíjkorhatárának megváltoztatása a központi probléma.
Ezektől, meg a többi felfújt liberalista véleményhatalmi álproblémáktól függetlenül a hangulat jó.
Jön a BMW is, a Merci is új gyárat telepít, a Siemens meg beszáll Paksba... gondolom, fügefalevélnek, hogy az USA hallgasson már el.
Kicsit túl nagy volt a hype szerintem.. Erről szólt egy napig a média, lezárták fél k..szott Budapestet, millió fotó kering róla hogy mit csinált a zsinagógában..
Idejött egy politikus, ez annyira érdekes?
Nemigen tudom ennek mi volt a lényegi értelme, eddig is prosperáltak a magyar-német gazdasági kapcsolatok, nagyon sok német cég képviselte/képviseli magát az országban, szóval hogy ennek a pofavizinek volt-e gyakorlati haszna...nem tudom.
A zsindexnek meg nincs hírértéke,mesedélután.
Merkel az USA nyomulás ellen keres szövetségeseket.
Egyedül nem tud ellenállni a közelgő szabadkereskedelmi egyezménynek és az Oroszország ellen készülő háborúnak.
Erről tárgyaltak titokban, mert Németországban az egész Bundestagot bepoloskázta a CIA...
Ezért utazik Merkel asszony annyit.
Otthon nem mert komoly dolgokról tárgyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!