Örülnétek, ha összeborulnánk az osztrákokkal mint a régi szép időkben?
Már nincs szükség senki ilyesmikre!
De Putyin az más!
Nem a magyarok az életképtelenek, hanem a politikusainkkal nem vagyunk megelégedve sosem!
Pedig nem kullogunk senki után, akármilyen párt is volt!
Büszke lehet a magyar dolgozó, mert Ő építette fel ezt a pompát, ami most csillog, nem a csaló pártok!
"a magyar eszement antiszociális nyulbéla szavazta meg a politikusokat, sok sok bolond életképtelen hü'e"
Ne haragudj, hogy politikusra mertem szavazni. Ezentúl a fogorvosomra fogok.
"Ne haragudj, hogy politikusra mertem szavazni. Ezentúl a fogorvosomra fogok."
Jobban tennéd. A politikus csaló rabló gazember fenevad. MINDEGYIK! Tök mindegy, hogy "jobb" vagy "baloldal". Most komolyan itt tartunk még, hogy a 21. században valakinek még magyarázgatni kell, hogy a politika az a legalizált fehérgalléros bűnözés, sikkasztás egyik fajtája? Mit gondolsz, ki megy politikusnak? Segítek: az a dologtalan slepp, amelyik mindig csak mások munkájából él. Jobb-és baloldal, egy kutya. Politikus az féreg, mind, kivétel nélkül. Aki a modern korban hisz a politikában, szerintem szánnivalóan bolond.
A kérdező kérdésére a válasz: nem lenne rossz, gazdaságilag legalábbis nekünk semmiképpen sem, de az osztrákoknak nagyon rossz lenne, lehúznának a gazdaságukat nagyon, ezért nem tudom elképzelni, hogy ez megvalósulhatna. De az Osztrák-Magyar Monarchia ha még állna, az csak pozitív lenne (még akkor is, ha a nacionalistáknál ez kiveri a biztosítékot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!