Szerintetek is emiatt van ez?
Na a fenti hozzászólásoddal elég bőbeszédűen is, de igazoltad a gyanúmat. :) Mindent egy kalap alá veszed, nem is ismerve (el) a különbségeket. Semmivel sem vagy különb azoknál, mint akik azt mondják, hogy a Fidesz-KDNP és a összenőtt, összetartozik, egyik kutya másik eb.
"értsd. azon a két kerületnyi füves hippin kívül -, kívül mindenki nevet."
Ki kérem magamnak a füvezés rágalmát, nem vagyok én kecske vagy birka, én kokainozok! ;)
Ráadásul te még azért is rosszabb vagy másoknál, mert nem csak pártokat, de embereket is egy kalap alá veszel: mindenki drogos, aki nem jobboldali.
Szóval inkább neked kellene magadba szállnod. KONKRÉTAN NEKED, (nem csak úgy általánosítva az egész jobboldalnak, mert azért ott sem gondolja mindenki így, sőt ott is vannak bőven drogosok, alkoholisták, ami szintén drog) mert pont itt bizonyítottad, hogy te ilyen vagy.
Szóval bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!