Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is emiatt van ez?

Szerintetek is emiatt van ez?

Figyelt kérdés
Az emberek annyira hozzászoktak ahhoz, hogy a magyar politikai pártok nem az országért és az emberekért vannak, hanem kvázi egymás ellen, hogy amikor két párt együtt szavaz valamiben, egyből jön az "egy tőről fakadnak" dolog. Ugye a Fidesz-Jobbik ha együtt szavaz, már egyből egymást segítik.

2015. jan. 20. 11:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Na a fenti hozzászólásoddal elég bőbeszédűen is, de igazoltad a gyanúmat. :) Mindent egy kalap alá veszed, nem is ismerve (el) a különbségeket. Semmivel sem vagy különb azoknál, mint akik azt mondják, hogy a Fidesz-KDNP és a összenőtt, összetartozik, egyik kutya másik eb.

"értsd. azon a két kerületnyi füves hippin kívül -, kívül mindenki nevet."

Ki kérem magamnak a füvezés rágalmát, nem vagyok én kecske vagy birka, én kokainozok! ;)

2015. jan. 21. 15:34
 22/25 anonim ***** válasza:

Ráadásul te még azért is rosszabb vagy másoknál, mert nem csak pártokat, de embereket is egy kalap alá veszel: mindenki drogos, aki nem jobboldali.

Szóval inkább neked kellene magadba szállnod. KONKRÉTAN NEKED, (nem csak úgy általánosítva az egész jobboldalnak, mert azért ott sem gondolja mindenki így, sőt ott is vannak bőven drogosok, alkoholisták, ami szintén drog) mert pont itt bizonyítottad, hogy te ilyen vagy.

Szóval bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! :D

2015. jan. 21. 15:50
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy aki nem jobboldali, az liberális drogos.
2015. jan. 21. 16:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Miért baj ha megszavaz egy olyan dolgot a Jobbik, amit a Fidesz talált ki és jónak látják? A legnagyobb baromság lenne, ha jó dolgok azért lennének leszavazva, mert eltérő elveket vallópárt találta ki.
2015. jan. 22. 09:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha a Fidesz vagy a Jobbik kitalál egy valóban jó dolgot, komolyan mondom, hogy nem bánnám, ha megszavaznák, csak hát az ilyen kitalálásoknál az a kérdés, hogy valóban jó-e, és hogy kinek jó, egy papcsák/lázár stb. féléknek. vagy az országnak, és milyen következményei vannak.
2015. jan. 22. 17:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!