Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted ha indiának fizetnén...

Szerinted ha indiának fizetnénk évi 250 millió eurót visszavennénk tőlünk a cigányokat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 18:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg a kemencét kéne újra begyújtani
2010. febr. 7. 20:18
 12/38 anonim ***** válasza:
73%

ma 18:49

Amúgy ha te meg ennyire véded őket akkor te is csak fehérebb lehetsz, de nem különb

2010. febr. 7. 20:18
 13/38 bumbi02 ***** válasza:
21%

ma 18:49

Amúgy ha te meg ennyire véded őket akkor te is csak fehérebb lehetsz, de nem különb

nem a 18:49es vagyok, de aki nem ért egyet a cigányok agybafőbe szidásával az már olyan mint ők?

2010. febr. 7. 20:39
 14/38 anonim ***** válasza:
10%

Az 59%-os válaszadónak írtam (lehet, hogy félreértelmezte), hogy ő sem lehet különb az általa annyira lenézett cigányoknál, mert ismeretlenül leidiótáz valakit, akit nem is ismer. Tipikus általánosítgatás :) Minden cigány szemét és mindenki idióta, aki nem ért veled egyet, ugye?

Szerintem akkor te pedig egy kis náci sz.arházi vagy.

Nem vagyok egyébként cigányimádó, tudom jól, hogy mi velük a helyzet, de a bunkóskodást a "magyar"-tól sem viselem el.

2010. febr. 7. 20:47
 15/38 anonim ***** válasza:
80%
Náci? Hát inkább mint egy fogalmatlan libsi. Nem tudsz olyan cigányt mutatni, aki teljesen normálisan viselkedne, és mind2 szülője cigány. Egyszerűen a vérükben van. Ja, és elég szánalmas ez a takarózás, hogy vannak normálisak is, mert egy az, hogy kb a 0,5%-uk, a másik meg hogy ennyi erővel cigányzenéről sem lehet beszélni, mert nem minden cigány zenész.
2010. febr. 7. 21:55
 16/38 anonim ***** válasza:
15%

Fogalmatlan :)) ?? Mert nem gyűlölködök? Vicces vagy!

Egyébként mi a "normális" a te mércéd szerint? Már azon kívül, hogy mindenkit leosztassz, aki nem ért egyet a nézőpontoddal?

2010. febr. 7. 22:05
 17/38 anonim ***** válasza:
78%

igen 70 milliárd forintot megérne. a politikusok ennél sokkal többet ellopnak évente!! talán ha abból finanszíroznánk akkor simán megérné. nem kell mindjárt leszólni az ilyen kérdezőket.

azért mert ez a pénz nekünk soknak tűnik.

ha nem lenne ennyi cigány akkor mindjárt jobb lenne a dolgozó-eltartott arány is!ami viszont hosszú távon kifzetődik.

kár leszólni az ilyet, érdekes kérdésnek találom, sajnos nem kivitelezhető, de megérné ha belemennének

2010. febr. 7. 23:30
 18/38 anonim ***** válasza:
India szerintem csak akkor menne bele a cserébe, ha sokkal több érinthetetlent küldhetne hozzánk, mint ahány cigányt mi küldenénk.
2010. febr. 8. 11:43
 19/38 anonim ***** válasza:
71%

A normális, az én mércém szerint például az, hogy eljárok dolgozni, de ha már egyszer nem, akkor viszont nem szidom azokat, akik eltartanak. Nem kötök bele az élő fába, ha valaki véletlenül beszól, akkor nem küldök rá 30 embert. Ha szembejön egy ember az utcán, nem kiabálok rá csak azért valamit, hogy beszóljak. A normális továbbá nálam azt is jelenti, hogy nem mindig rasszistázással védekezek, ha például rossz emberbe kötök bele, és megvernek.

De ha szerinted ezek valami elvakult hülyeségek, amiket te nem tartasz normálisnak, akkor biztos velem van a baj. Pedig a cigányok többsége ilyen, senki nem foglalkozna velük, ha például este 8 után nem kéne összeszarnunk magunkat ha 3 szembejön velünk.

2010. febr. 8. 15:07
 20/38 anonim ***** válasza:
48%
Mindig olyanok ugatnak a kátrányos helyzetűek védelmére,akiknek nem kell közöttük élni.
2010. febr. 8. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!