Nektek erről mi a véleményetek? (rabok)
Ezt a cikket ma olvastam, de nem hittem a szememnek.
Mi az, hogy még a rabok perelnek az embertelen bánásmód miatt?
Ők törődtek azzal az emberrel, akit megöltek, megerőszakoltak, zaklattak vagy a gyerekekre akiket megöltek/megerőszakoltak? és még nem is beszéltünk a halottak családjairól.
Még van bőr a pofájukon azért. Van, aki meglopta az államot, a bankokat és még Strasbourgban fel is jelentik őket.
Nem elég, hogy az adófizetők tartják fent ezeket, még kártérítést is kérnek.
Meg nem lenne olyan zsúfolt a börtön, ha nem lenne ennyi sz@#rházi "állat".
Pffuj, hát ez gusztustalan!
A magánbörtönökről nem is beszélek.. Láttam egy riportot és még mondták, hogy semmi bajuk nincs, csak nem mehetnek ki és ennyi.
Így milyen elrettentés lesz a börtön? Majd mindenki beperli a magyar államot,mert, hogy bánhattak így velük..
Meg emiatt majd még több adót fizethetünk..
Ennyi erővel a hajléktalanok is perelhetnének, mert milyen egy éjszakai szálló vagy egy nappali melegedő..
Perelni bárki perelhet, az másik kérdés hogy megnyerik-e.
"Nem elég, hogy az adófizetők tartják fent ezeket"
Nem szívességből tartjuk el őket, ezt ne felejtsd el. A mi érdekünk, hogy ezek az emberek el legyenek különítve a társadalomtól. Jobban örülnél, ha visszakapnál 3000 forintot évente, cserébe meg mindenki szabadon garázdálkodhatna?
Ide vezet a végletekig eltúlzott liberalizmus.
Manapság már mindenkinek joga van mindenhez, hát, hogy képzeli valaki is, hogy majd szegény rabok jakuzzi nélkül fognak tengődni a cellájukban.
Nem örülnék jobban, de majd ezt a nagy perelésüket is mi szívjuk meg, mert nehogy azt gondolod, hogy ezek a perelők majd dolgozni mennek.. Majd felélik ezt a pénzt és visszamennek a dutyiba, mert ott minden ingyen van.
Persze, senki nem örülne annak, ha ilyenek mászkálnának szabadon, de ez már több a soknál!
Kedves 3/5 (16:24)
Tényleg ennyire futja agyilag? Napi átlag 8 (!!!) ezer forint egy rab. Te milyen évi 3 ezerről beszélsz? Még 3 ezer euró sem futja ki.
# 6
De adót több millió ember fizet(sőt, a vásárlások miatt gyakorlatilag mindenki).
Szerinted ha elosztanánk ezt a költséget Magyarország összes adófizetője között mennyire jönne ki? Szerintem ezzel a háromezerrel még sokat is mondtam.
Ezt a napi 8 ezer forintot/rab adatot meg kétlem..
Én visszahoznám egy kis időre a halálbüntetést és rögtön felszabadulna pár hely.
A gyermekgyilkosokat, gyermekerőszakolókat, tömeggyilkosokat, merénylőket, terroristákat rögtön meg is öletném. Nekem ne mondja senki, hogy egy ilyen ember kell a világra..
Amúgy meg kicsi a helyük? Egy koporsó mekkora? Egy olyanba tenném őket, hogy érezzék mit érez most az, aki meghalt egy ilyen szemétláda miatt.
"gyermekgyilkosokat, gyermekerőszakolókat, tömeggyilkosokat, merénylőket, terroristákat rögtön meg is öletném. Nekem ne mondja senki, hogy egy ilyen ember kell a világra.. "
Nem azért, de Magyarországon összesen hány van ezekből? Terrorista, tömeggyilkos, merénylő gyakorlatilag 0, de a másik kettőből sincs túl sok. Ez nem jelentene megoldást semmilyen szinten.
Én alapból nem értek egyet a halálbüntetéssel(hosszan ki tudnám fejteni), de ha visszahoznánk akkor is legfeljebb évi 1-2 ember jutna erre a sorsra Magyarországon, min változtatna ez?
A börtön amúgy a körülményektől eltekintve mindig elrettentő lesz, senki nem akar rab lenni, az emberbe bele van kódolva hogy szabad akar lenni. A színvonal viszont tényleg érdekes kérdés, hihetetlen hogy a skandináv országokban milyen jó körülmények vannak, a Dél-Amerikaiak meg embertelenek.
Hát az a jó,ha embertelen!
Amúgy honnan tudod, hogy nincs belőlük sok? Nem mindet mondják be a Hírekben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!