Szerintetek mi a megoldás a cigány problémára?
Az összes cigány nem lop annyit együttvéve, mint az összes politikus együttvéve. És kevesebb kárt is csinálnak.
Kérdezem: akkor mi a megoldás a politikus-lopásra, sikkasztásra, lenyúlásra, hatalommal való visszaélésre?
Ilyent egyetlen cigány sem csinál.
Én szerintem a halálbüntetés lenne a legjobb akkor lassan kikopna a társadalomból a nemkívánatos réteg.
Talán a segélyt nem kéne elzárni mert lehet ,hogy valaki tényleg nem tud munkát találni.Hogyha meg talál is akkor meg szívatják és elküldik és mivel próbahónap még fizu sincs...:S
A kisebb vétségekért mint a lopás pár napnyi autópálya foltozás, esetleg autópálya építés ,de ez lehetetlen mivel az "emberi" jogok nagyon fontosak nah meg az adó így nincs az a bolond akinek megérné.
Mondjuk egy bicikli lopás 3 napnyi autópálya építés egy autó lopása meg 3 havi...
étkeztetés éppen ,hogy ne haljon éhen senki
Szállás nyáron sátor vagy szabad ég alatt.
Télen meg valami fűtött tákolmány ahol nem fagynak meg a rabok.
Talán így még autópálya is lenne és kevesebb bűnözés is mert hát a dakota népcsoport nem igazán szeret melózni.
Munkakezdés hajnal 4 től befejezés sötétedéskor.
"Szállás nyáron sátor vagy szabad ég alatt.
Télen meg valami fűtött tákolmány ahol nem fagynak meg a rabok." támogatom! ami a katonáknak évszázadok óta megfelel, feleljen már meg a bűnözőknek is!
Oh és hozzáfűzöm, hogy elég visszataszító az előttem szóló pár ember, ugyanis ha te halált akarsz a cigányokra, AKKOR TE NEM VAGY NEGATÍV TÁRSADALMI RÉTEG???
Szerintem át kéne mindenkinek gondolnia. Semmi baj nincs a cigányokkal, ők is ugyanúgy ÉRZŐ, SZERETŐ emberek, mint rajtatok kívül minden más ember... Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!