A napelemek gyártása során környezetszennyező anyagok keletkeznek?
"Ne sorold már, ne adj nekik ennyi ötletet, mert a végén még......"
Nem hiszem hogy olvasná a kormány ezt az oldalt, de az újracicomázott netadóval volumenekkel több casht kaszálhatnak.
"Ebből is látszik, hogy a kormány mennyire szívén viseli az állampolgárok helyzetét, igyekszik spórolni nekünk, egyúttal a külkereskedelmi aktivitásunkat is fokozza."
Valljuk be őszintén, nincsen tökéletes kormány, ahogy ember sem !
"Valljuk be őszintén, nincsen tökéletes kormány, ahogy ember sem !"
Dehogynem, például én!
Mert én nemrég még kicsit beképzelt voltam, de ma már tökéletes vagyok!
:-D
Kérem ne jöjjetek ezekkel a madaras kacsákkal, mert leesek a székről a röhögéstől.
Persze, hiszen mindennél, de akkor ne a napelem felhasználókat sújtsák már adóval, hanem a gyártókat.
És ha mégis? És ha a napelemet sem olyan helyre rakom, ahol zavarja a madarakat? És ha olyan tetőcserepet használok, ami nagyon csillog mondjuk eső után? Stb.
Már ne haragudj, de egyszerűen baromság ez az egész. Kismillió dolog zavarhatja a madarakat, és ezen a listán a napelem nincs túl előkelő helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!