Szerintetek melyik a legnormálisabb, legértelmesebb parlamenti párt?
Nem tudom ugyan, miképpen értelmezed a normalitást, de kétségtelen, hogy lehet e szempontból is rangsort felállítani.
Értelmes nyilatkozatai, felvetései időnként mindegyiknek vannak, még a Fidesztől is hallottam ilyent. De az adott párt értékét a nyilatkozatok és cselekvések összessége adja. Továbbá az, hogy az ország előremenetele szempontjából fontos kérdésekben mennyire és milyen irányban aktív. Ez utóbbi vonatkozásban sajnos az LMP nem az első. De a legbántóbb, hogy nem hű a nevéhez. És ez nagy baj, és sokat ront a hitelén. De ott se egyformák az emberek.
Véleményem szerint, Parlamenten belül egyik sem jó, de talán legjobb a DK, ha azt nézem, ki száll szembe legjobban a korrupcióval.
Parlamenten kívül van az a párt, amelyik szerintem a XXI. században legjobban illene egy Európai Uniós ország élére, az pedig az MLP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!