Meglesz a kétharmad?
- Meglesz a kétharmad? Ugye meglesz? - kérdezi riadt szemmel, remegő szájjal az őszbe forduló koronájú, egykor harcias ifjú titán dús loboncú, tömött bajszú látogatójától, miközben a döblingi szanatórium parkjában sétálnak.
- Meg, meg, édes Viktorom - feleli a tömött bajszú, akinek arcát mintha a végtelen alföldi rónák barázdálták volna. - Már a panelprolik is téged akarnak.
- Nem élném túl azt a gyalázatot, hogy tőlem, a nép örökös miniszterelnökétől valaki még egyszer elbitorolja a hatalmat. Az engem illet, senki mást!
- Többé nem történhet meg. Ha a libsi vörös pestiek megint lázadnának, határon túlról garantáltak a szavazók. Hamarosan megadjuk nekik az állampolgárságot.
21:48:
Már megbocsáss, de amióta az eszemet tudom, választásokkor delegált tagként számlálom a szavazatokat a Fidesz zászlaja alatt, és biztosíthatlak: NÁLUNK NINCS CSALÁS!!!
Ne a szoci múltadból indulj ki, ahonnan most áteveztél a "nemzetmentők" táborába! A Fidesz eddig sem csalt, ezután sem fog. A legnagyobb bűnük eddig is az volt, hogy Orbán kampánycsendet mert sérteni a hangjával! Ezt azóta is a fejünkhöz verik, mert ennél komolyabbat nem követtünk el soha!
Ha rajtam múlik, lesz kétharmad. Nekünk nincsenek fizetett agitátoraink, és a többségünk dolgozik, vagy gyereket nevel. De azért létezünk, és mostantól ott leszünk mindenütt, és ha kell minden egyes hazug vádat személyesen cáfolunk meg akár itt a neten, akár máshol kell megtennünk.
A Fidesz győzni fog, és rendbe teszi az országot. Bebizonyítja, hogy képes rá. És akkor majd megköszönhetitek nekünk, hogy helyettetek is használtuk a fejünket.
"Már megbocsáss, de amióta az eszemet tudom, választásokkor delegált tagként számlálom a szavazatokat a Fidesz zászlaja alatt, és biztosíthatlak: NÁLUNK NINCS CSALÁS!!! "
Akkor miért üvöltözte éppen a Fidesz tele a hazai és a nemzetközi sajtót a csalás dumájával?
22:59:
Mondom _NÁLUNK_ nincs csalás! A nálunk a Fideszt jelenti, és nem az MSZP-t, akikről szavazatszámlálóként tudnék neked sok szépet mesélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!