Éljen a FIDESZ?
Szánalmat érzek a Fidesz és a Fideszes szimpatizánsok iránt!
Amennyi hülyeséget csinál mostanában a Fidesz az már felháborító!
Köszönet érte azoknak,akik hatalomra juttatták őket!
Köszönet ,hogy pár millió Fidesz szimpatizáns elcseszte milliók életét!
Értem én,hogy valamiből fent kell tartani a luxus életüket és valamiből fent kell tartani a súlyos milliárdokból épült Stadionokat!
A kórházak állapota folyamatosan romlik és azok le vannak tojva,de lényeg,hogy van Felcsúton milliárdokból épült stadion és vannak az országban milliárdokból épült stadionok.
A Fidesz szerint egyre kevesebb a szegény és a munkanélküli,de a valóságban meg sorban szűnnek meg a munkahelyek és sokan élnek a létminimum alatt!
Adó. Adó, Adó! Folyton csak adózni!
A lényeg,hogy jól lehúzhassák a népet! A szegény szegényebb a gazdag gazdagabb lett!
Nem tűnik fel senkinek,hogy a Politikusok között egyre több a milliárdos,akinek harmincon évesen több ingatlan van a tulajdonában? Ezek a politikusok azt merik hazudni,hogy családi összefogásból lettek házai! Szánalmas!
De ha egy átlag embert behívat a NAV átvilágítani,hogy miből is él és nem tud igazolni pár hetet,hogy miből él máris megráncigálják!
Saját tapasztalatom,hogy vettem egy Suzukit hitelre és egy jó akaróm feljelentett a NAV-nál és ott bizonygatnom kellett,hogy miből tudom fizetni az autó törlesztőjét és miből élek. Mert ugyebár a szegényebb ember az gyanús mert tisztességesen megdolgozik azért amije van,de a politikusokat,akik korruptak és szépen megvastagodott a pénztárcájuk,azokat nem cseszegetik!
Fideszes rajongók,szimpatizánsok! Ti tényleg ennyire vakok vagytok?
Vagy élvezitek ha rossz az emberek többségének?
Hát éljen a FIDESZ! (de kenyéren és vízen)
Igazad van.
Én sem igazán értem, hogy mi a különbség az MSZP és a Fidesz között.
Az MSZP is egyfolytában lopott és adókat emelt, hogy a költségvetés a lopások ellenére rendben legyen.
Csak érdekes, hogy akiknek annak idején baja volt ezzel és velem együtt szidta az MSZP kormányt, az most nyal ugyanezért a Fidesznek.
Végül is nem az volt a problémájuk, hogy nem lehet megélni, hanem az, hogy MSZP vagy Fidesz helyett.
Elnézést, ha most valakit megsértek, de ez az "ő kutyájuk kölyke <-> mi kutyánk kölyke" mentalitás eléggé idegesít engem.
Tipikusan az "alkoholista az, aki annyit iszik, mint mi, csak őt utáljuk" esete.
Te nem érted az egészet kedves kérdező, de úgy látom hogy a többiek sem.
Hogy miért épül újabbnál újabb beruházás stadion és miért olyan csapnivaló az egészségügy, leromlott kórház és a szociális szféra?
Hát elmondom, hogy az EU-s pénzekből egy fillért sem költhet egyik kormány sem ezekre csak szirre+ilyen szarokra amiben ráadásul hatalmas pénzek mozognak hogy az éppen kormányközeli embereket/vállalkozókat eltartsa. A közpénzek pedig éppen csak arra elég hogy ezeket lélegeztetőgépen tartsa. Ez pontosan így lesz ha éppen a baloldal kerülne kormányzati pozícióba. Majd olvassátok újra hogy igazam lesz ha éppen nem a Fidesz lesz kormányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!