E szerint a nő szerint, Magyarország akkor lesz "Európa" része, ha megtöltjük bevándorlókkal?
Hol él ez a nő?
Orbánnak itt most teljesen igaza volt.
Ha, ez a nő bevándorlókat akar, akkor költözzön más országba, ahol sok a bevándorló.
Én egy határok nélküli, szabad, sokszínű, szolidáris világban szeretnék élni.
A bevándorlást és kivándorlást egyaránt szabaddá kell tennünk, mert ez közös érdek.
Az egyetlen dolog ami árthat nekünk az az idegengyűlölet és az alantas ösztönök felszítása, a törzsi háborúskodás és primitív magyarkodás.
"mert ez közös érdek.
Az egyetlen dolog ami árthat nekünk az az idegengyűlölet és az alantas ösztönök felszítása, a törzsi háborúskodás és primitív magyarkodás."
Max. a tiéteké.
Hát az is kissé primitív, hogy egymással sokszor ellentétes kultúrákat "összezutyulni". :)
Az a baj, hogy sokan kollégiumi tapasztalatokat hoznak fel példaként. Nincs én nem feltétlen bajom a "multikulti"val, ha az tényleg tudna úgy működni, ahogy egy (normálisabb) egyetemi kollégium. Életem legjobb évei voltak azok amit ott töltöttem, és ott volt "multikulti" még szobán belül is, hát még egy emeleten :-) Ennek ellenére ebből csak az a néhány ősmagyar tulok (és itt most tényleg azt értse a kedves olvasó aki szerint az ember bőrszíne RGB-ben 255 255 255, mindenki más az tróger aljanép) csinált igazi problémát.
Csak egy országban (tökmindegy melyikben, nem csak itt, és igen, ideértve a bevándorlókat is) több az ilyen stílusú őstulok mint ami az együttéléshez lehetséges. Országos szinten egyszerűen nem működik. A bevándorlókat hiába szűrjük meg ha az állampolgárokat nem tudjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!