Szeretnéd ha Gyurcsány és bandája börtönbe menne? Politikai és egyéb bűncselekmények miatt?
14:35nek
Akkor nagyon megugrana az államvagyon.Leköröznénk Dubajt!
Szerintem mindegyik bűnös, és súlyos börtönnel, + vagyonelkobzással kéne bűntetni.
Amugy öszödi beszéd, ennyi év távlatából már értem h Gyurcsány jót akart változást, meg felrázni az országot.
Nem vok a pártján, de szerintem az egész pártja hibás volt. Jót akart az interaktiv táblával, az egészségügy korszerűsítésével, csak az emberek nem értettek vele egyett mert sok helyen be akarta záratni a kórházakat, meg a sulikat összevonni, és ez dühitette az embereket, meg a várólista is olyan lenne(még lehet) h a következő 6. életünkbe jutunk be a dokihoz, h bunkózzon velünk. Jók lettek volna ezek az újítások, csak nem így h alap dolgok meg nincsenek, beázik a suli, vannak akik éheznek, meg csak a gazdagok jutnak hozzá.
és az nem bűn hogy offshor cégekbe horják az ország pénzétt, ...sorolhatnánk a végtelenségíg
nem akartak ezek jót csak hatalmat.
Igen, szeretném.
Bp 7-8-14-... kerületeiben már jó pár MSZP, SZDSZ, FIDESZ-es politikus rácsok mögött van párszázmilliós lopások miatt ... de ezek még a kishalak.
Az igazi nagy tolvajok még a parlamentben ülnek, élvezve mentelmi jogukat.
Arról nem is beszélve, hogy a hazaárulás mint bűntett is számlájára írható elég sok mai politikusnak (átkosban büntetése még kivégzés volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!