Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szeretnéd ha Gyurcsány és...

Szeretnéd ha Gyurcsány és bandája börtönbe menne? Politikai és egyéb bűncselekmények miatt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

14:35nek

Akkor nagyon megugrana az államvagyon.Leköröznénk Dubajt!

Szerintem mindegyik bűnös, és súlyos börtönnel, + vagyonelkobzással kéne bűntetni.

Amugy öszödi beszéd, ennyi év távlatából már értem h Gyurcsány jót akart változást, meg felrázni az országot.

Nem vok a pártján, de szerintem az egész pártja hibás volt. Jót akart az interaktiv táblával, az egészségügy korszerűsítésével, csak az emberek nem értettek vele egyett mert sok helyen be akarta záratni a kórházakat, meg a sulikat összevonni, és ez dühitette az embereket, meg a várólista is olyan lenne(még lehet) h a következő 6. életünkbe jutunk be a dokihoz, h bunkózzon velünk. Jók lettek volna ezek az újítások, csak nem így h alap dolgok meg nincsenek, beázik a suli, vannak akik éheznek, meg csak a gazdagok jutnak hozzá.

2010. febr. 6. 16:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintetek az nem bűncselekmény amiről hangfelvétel van ( Veres féle nem az öszödire gondolok) h csak egy példány volt a valós adatokat tartalmazó kölcségvetésből h el tudják titkolni, az a mérhetetlen korrrupció persze lehet mondani hogy az mindenhol van node hogy a vak is láthatja hogy ezt a Gyurcsány és a denmszky irányitotta és csak azért nem vallanak a gyanúsítottak rájuk pl Zuschlág nehogy szervezett bűnözésért ítéljék el őket mert azért több jár.
2010. febr. 6. 21:14
 13/16 anonim ***** válasza:

és az nem bűn hogy offshor cégekbe horják az ország pénzétt, ...sorolhatnánk a végtelenségíg

nem akartak ezek jót csak hatalmat.

2010. febr. 6. 21:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Imádnám, de persze, ha Fidesz oldalon is vannak bűnözők, nyugodtan azokat is le csukhatják, de szerintem azok között kevesebb van.
2010. febr. 8. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, szeretném.

Bp 7-8-14-... kerületeiben már jó pár MSZP, SZDSZ, FIDESZ-es politikus rácsok mögött van párszázmilliós lopások miatt ... de ezek még a kishalak.

Az igazi nagy tolvajok még a parlamentben ülnek, élvezve mentelmi jogukat.

Arról nem is beszélve, hogy a hazaárulás mint bűntett is számlájára írható elég sok mai politikusnak (átkosban büntetése még kivégzés volt)

2010. febr. 9. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
Persze!Minket is lecsuknának,ha csak százezred annyi kárt okoznánk,mint ő.
2010. febr. 21. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!