Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábornak miért az Iszlám...

Vona Gábornak miért az Iszlám az utolsó reménysége?

Figyelt kérdés

"az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében"

Az idézet tőle származik, de nem teljesen értem. 2 dolog van amit kiemelt: globalizáció, és liberalizmus.

Szaud-Arábiában pl simán börtönbüntetést lehet kapni azért hogyha valaki liberális elveket hirdet, vagy hogyha női egyenjogúságot követel. Pár éve pl egy liberális bloggelt ítéltek előbb kivégzésre, majd később 10 év börtönre, 70 millió forintos pénzbüntetésre és 1000 korbácsütésre "enyhítették" a büntetést. És akkor Szaud-Arábia még nem is a legbrutálisabb iszlám ország.

Globalizációt alapból nem értem hogyan kapcsolódik az iszlámhoz, de egy Jobbikos biztos el tudja majd nekem magyarázni.

Mik lehetnek azok a dolgok amiket ő ennyire becsül az iszlámban?

2015. jan. 10. 23:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

az usa tamogatja az ISIS-t? a nap vice. es miert is?

vona ha sotetsegrol beszel ,akkor a kurucinfot latogassa.

2015. jan. 11. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Gondolom olyasmire gondolt, hogy az iszlám világban még jobban őrzik a saját kultúrájukat, hagyományos erkölcsi rendjüket, mint a nyugati liberális, globalizált világban. Továbbá a jobboldalon sokan úgy tartják, hogy a nők számára a család, gyermekvállalás, a nemzet alapjainak fenntartása fontosabb, mint a karrier. Az iszlám világban is ez a jellemző, ott nincsen népességfogyás.
2015. jan. 11. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
7-es elmondott mindent...
2015. jan. 11. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!