Van esély arra, hogy a következő választásokra a magyar
politika meghatározó szereplőjévé váljon az MLP?
Figyelt kérdés
Jelenleg nincs erős liberális párt az országban, és ez rendkívül aggasztó, főleg úgy, hogy a kirekesztő szélsőjobb egyre jobban erősödik. Gondoljunk a Rikárdó-ügyre, ami ha egy normális országban történt volna meg, Novák Előd már rég lemondott volna, és nagy népharag vette volna körül. Szerencsére nem vagyunk elveszve, mert volt tüntetés a Jobbik székházánál, és remélem lesz több is. Tudják meg, hogy mennyien vannak ellenük, és nem kelthetnek félelmet következmények nélkül az embertársaikban.
Ráadásul még csinálni sem csinálnak semmi értelmeset, hát akkor meg pláne.
Én konkrétan, amikor megláttam a kérdésedben, hogy "MLP", hirtelen azt sem tudtam, hogy miről van szó. Kellett vagy 5 másodperc, mire összeraktam a dolgot.
2015. jan. 9. 19:06
3/11 anonim válasza:
Magyar Libsi Párt.
2015. jan. 9. 19:06
4/11 anonim válasza:
Mivel 18-ban a Jobbik kerül kormányra, nem tartom túl valószínűnek.
Amúgy meg semmi esélye nincs, még a parlamentbejutás küszöbét sem.
2015. jan. 9. 19:09
6/11 anonim válasza:
Ilyen 'párt' gyakorlatilag nem működik. Kb 100 darabra hullott az irányvonal, Fodor Fideszes volt, ezért is hitrltelen az ' alternativa' szerepkörére.Senki se fogja belevetni a bizalmát. Amugy meg ez a választási rendszer 100 évre bebetonozza a jelenlegi elitet, azzal együtt, higy magukra irták a sarkalatos törvényeket is- ugyhogy aggodslnadra semmi ok.
2015. jan. 9. 19:26
7/11 szántóvető válasza:
fodor gábor egy bukott miniszter.ugye nem azt mondod hogy rá kéne bízni az ország irányítását?idézet a wikiből:
A Horn-kormányban megkapta a művelődési és közoktatási tárcát. Nagy vihart kavart azon írása, melyet a középiskolákban osztatott ki és a homoszexualitás elfogadását, tisztelését kérte. Miniszteri tevékenységének egyik legfontosabb lépése volt az 1996-tól bevezetett felsőoktatási tandíj előkészítése is.[5] 1995 végén lemondott posztjáról.
2015. jan. 9. 19:32
8/11 anonim válasza:
Hála istennek nincs igény egy ilyen semmirevaló gittegyletre! :D
És, hogy erősödik a széljobb az köszönhető az olyanoknak mint te.
"mert volt tüntetés a Jobbik székházánál, és remélem lesz több is. Tudják meg, hogy mennyien vannak ellenük, és nem kelthetnek félelmet következmények nélkül az embertársaikban."
Az a marék agyhalott? Voltatok vagy 50-en max. :D
Javaslom menjetek emberek közé, gyertek ide "vidékre", hogy mi az itt élők véleménye, és, hogy problémák vannak a "rikárdókkal"!
2015. jan. 9. 19:44
9/11 anonim válasza:
Jól mondja az előttem szóló , könnyen beszélnek azok akik olyan helyen élnek ahol nincsenek Rikárdók. Nálunk az egyik Rikárdó most rabolta ki a nem messze lévő kis boltot. Kést szorított az eladó torkához. Szerencsére olyan hülye volt mint a legtöbb Rikárdó hogy fél nap alatt el verte a pénzt a helyi boltokban gumicukorra és egyéb nélkülözhetetlen dolgokra . Már sitten van. Igaz a mondás a ci.ány vagy nagyon hölye vagy nagyon okos.
2015. jan. 9. 20:07
10/11 anonim válasza:
Hát ha Fodor Gábor eléggé ügyeskedik, és megint lesz valami összefogás, talán kiharcolja, hogy már 2 képviselőt tudjanak bevinni az országgyűlésbe. Ebben az esetben a párt megduplázná országgyűlési képviselőinek számát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!