Ki az a Tasnádi Péter?
Figyelt kérdés
Innen onnan hallom a nevét, olvastam valahol, hogy 22 per folyik ellene maffiaügyletekért, de nem tudom pontosan miért. Szeretnék valami összefoglalót, hogy mik jelentek meg róla, mert nem szeretnék többezer cikket átolvasni, mire megvilágosodok. Köszi.2010. febr. 5. 21:13
1/13 anonim válasza:
pedig muszáj, mert tényleg sok komoly ügye van.
de egy szóval: "zsidóbűnöző" :)
4/13 A kérdező kommentje:
Ha véleményt kértem volna róla, akkor azt írtam volna a kérdésembe. Legyetek szivesek komolyan venni a dolgot! Sok helyről hallottam már ezt-azt, de nem tudom, hogy pontosan mit, miket követett el. Ezért szeretnék róla valami leírást, hogy képbe lehessek én is. Mert fogadjunk itt egyesek annyit tudhatnak róla, mint én, de véleményük az van.
2010. febr. 5. 21:46
5/13 anonim válasza:
Kb. középkorú, olajos bőrű zsidóbűnöző.
A rendőrség mindig felmenti, és nagyon érdekes hogy még a wikipédián sincs fent. Na vajon miért?
Egy zsidó patkán magyarul megmondva.
8/13 A kérdező kommentje:
Kettővel fentebbi kommentelő: aranyos :)
2010. febr. 5. 22:10
9/13 anonim válasza:
a honlapjának még a zenéje is tipikus maffiózózene.....
10/13 anonim válasza:
Javítani szeretnék,cigány-zsidó !A lehető legszarabb kivitel,de hát látszik,hogy egy fos! Neki már lejárt az ideje:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!