Fideszesek, miben más a Fidesz mutyija, mint az Mszp-é volt?
Azon azért vitatkoznék, hogy látványosabb-e, vagy több.
Emlékeztek az alagutakra, meg a völgyhídra? Amikor megépültek én szakadtam a röhögéstől és még látványosak is voltak. (A völgyhíd a hozzá tartozó autópálya szakasszal együtt például 130 milliárd körül volt. Nem semmi pénz egy totál fölösleges beruházásnál. Meg ott volt a 4-es metró-féle tili-toli.)
Egyébként a különbség csak annyi, hogy most a Fidesz kapja a nagyobb százalékot a mutyipénzből és az ellenzék a kevesebbet; korábban meg az MSZP kaszálta a nagyobb pénzeket. Egységesen mindenki kap, csak mások az arányok minden választás után.
Ja, most látom, hogy csak a Fideszes birkák válaszára voltál kíváncsi. Bocsi, remélem nem baj, hogy válaszoltam.
Először is, nem az a lényeg, hogy melyik párt mennyit lop, hanem hogy azzal mit csinál, amit nem lop el.
A másik hogy az MSZP-mutyi az az IMF kölcsönökből visszacsepegő pénzek lenyúlására volt kihegyezve, tehát mindenestől külföldi érdekeket szolgált.
A Fidesz-mutyi pedig az a folyamat ami egy magyar tőkéosztály kialakítását célozza meg, hogy legyen egy réteg, amelyiknek a boldogulása a magyar gazdaság fejlesztésében és nem kiárusításában érdekelt.
Végülis ezeken a tüntetéseken olyan jóll látszik, hogy kik állnak a külföldi érdekek oldalán...
Azok, akiknek elapadtak az IMF kölcsönökből lecsepegő 30 ezüstök, és akár az ördöggel is cimborálnának, hogy visszakapják.
Ördög híjján Soros és Goodfriend is megteszi nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!