Miért zárják ki a Jobbikot az Orbán-ellenes tüntetésből?
"A rendezvény nyílt, azon bármely szervezet a Jobbik és a Fidesz kivételével saját jelképeinek használatával jelenhet meg."
(a kormányellenes tüntetés szervezői)
6: Majd ha lövöldöznek a Kossuth téren, még visszatérünk erre. :)
7: "Demokratikus jogállam, európai kötődés."
Heh. Annyira demokratikus, hogy mindenkit kizárunk, aki nem ért velünk egyet.
10: Igazat szólsz.
11: Igen, de nem teljesen. Ráadásul a Fidesz tagok elég keményen tömik közben a zsebüket.
Mert most már úgy tűnik, a kettő (fidesz és jobbik) kis különbségekkel egyre megy.Mindkettő pártra igaz, hogy amit főztek maguknak, azt egyék meg!
Történt ugyanis egy olyan komédia, hogy a Jobbik észrevette, azért nincs elég szavazójuk, mert sokaknak bántja a szemét a szélsőséges megnyilvánulásuk, ezért átmenetileg visszavettek abból (ez persze nem jelenti azt, hogy ténylegesen megváltoztak, ugyanis kutyából nem lesz szalonna, ha kormányra kerülnének, újra kimutatnák a fogukat).
Közben a fidesz pedig azt vette észre, hogy a jobbika sarkukban toporog, ebből arra következtettek, hogy sok embernek lehetnek szimpatikusak, így mi a leglogikusabb? Majmolni kell őket, elvenni az ötleteiket, így nem lesz rájuk szükség.Így aztán viktor átvett valamicskét lájtos stílusban a jobbiktól.
Nos a végeredménye ennek a bohózatnak úgy látszik, mindkettő számára elég kudarcosra sikerült.
"Demokratikus jogállam, európai kötődés.
Ez nem szerepel a Jobbik szótárában, ezért érthető, hogy semmi keresnivalójuk ott. A Békemeneten biztos szívesebben látják majd őket."
Annyira "demokratikus", hogy mindenki hallgasson, csak a liberátorok a valakik.
Gondolom ennek jegyében köpködték az orf riporterét is! :)
(Biztos valójában beépített jobbikos lehettek. :D)
Kezd ez a "civil" tüntetés egyre komolytalanabb lenni.
Ha a mostani kormány a jobbik kottájából látszik, az elég egyértelmű üzenet a jobbiknak, hogy a programja felejtős és ha ne adj isten, kormányra kerül, meg se próbáljon hasonlót cselekedni, ahhoz, amit most a fidesz!
A szavazóknak is üzenet, hogy ha a jobbikra szavaznak, gyakorlatilag az folytatódna keményebb stílusban, amit most épp művel a fidesz.
De ez persze nem ok arra, hogy a tüntetésről kitiltsák őket.
15: Érdekes.. Én nem láttam a Jobbik programjában stadionépítéseket, pénzmegvonásokat és adóemeléseket... Valahogy biztos elkerülte a figyelmemet.
13: Egyre megy? Mit fogyasztottál? A Jobbiknak konkrétan jelenleg semmi beleszólása sincs a kormány és az ország működésébe.
Nem értem miért lettem lepontozva, azt hittem, hogy az már kizárásnak számít ha zsidóbérenc cia által provokált csűrhének nevezi a párt első embere a tüntetőket..
De viszont, ha a fidesz nem a jobbik programjából/kottájából játszik(Ami természetesen igaz, hiszen minden második jobbikos felszólalás azt ecseteli, hogy a fidesz ellopta a javaslataikat) akkor nosza ott a lehetőség saját tüntetést szervezni, meg látjuk milyen eredménye lesz! Persze az nem venné ki magát jól, ha megint olyasmi lebőgés lenne mint az ultrák "tüntetése", elment szép csendben 1000-1500 ultra tüntetni a vénaszkenner ellen, természetesen annak rendje és módja szerint be lett vezetve egy héttel később :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!