Baloldaliak! Mi alapján valljátok magatoknak baloldalinak? Ti miért küzdötök? Miért jobb balosnak lenni, mint jobbosnak?
Mik az elveitek, eszméitek?
Minden válaszolót zölddel értékelek!
Sikerult felreertelmezni. Nem azt irtam, hogy nem jar mindenkinek tisztes lakhatas, elelmezes, oktatas. Sot, pont azt irtam, hogy ezek attol fuggetlenul jarnak, hogy az ember milyen erteku. Hiszen, ennek nincs is objektiv meresi modja.
Csak azt irtam, hogy nincs olyan, hogy valaki(k)nek "jussa" van, mert O egyenlobb/felsobbrendu.
ha már ügyesen lepontoztatok (számomra ismeretlen okból):
számomra aki balosnak, vagy jobbosnak tartja magát, az még fent ugrál a fán. tudniillik nem veszi észre, hogy pofára van ejtve elég rendesen.
kicsi, együgyű színház az egész politika, ahol a hőn szeretett politikusaitok arra élvezkednek, hogy a két "oldal" (mint egy meccsen b+, vicc) egymást marja, ők meg gondtalanul csalnak, lopnak tovább. nem érdekes, hogy a Cúslágon kívül szinte nem is kapott senki (letöltendő) börtönbüntetést? komoly elszámoltatás ez, kéremszépen :D viccország, még viccesebb emberekkel.
# 1
Mint a szélső bal rendszerben:D
Mindenki egyenlő de mindig voltak egyenlőbbek.
Nos én arra az értékelésre jutottam, hogy mindenki leírta a saját kis monológját, elképzelését, véleményét, de az eredeti kérdésre a választ még mindig nem kaptam.
A Bal oldaliak képtelenek egyenes választ adni, vagy nem akarnak, mert félnek a lepontozástól! Tabu nélkül miért nem tudnak válaszolni? Következménye nem lenne, mert anonim az oldal.
"Nos én arra az értékelésre jutottam, hogy mindenki leírta a saját kis monológját, elképzelését, véleményét, de az eredeti kérdésre a választ még mindig nem kaptam. "
Mirol beszelsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!