Máris szétesőben a Jobbik?
Különösen ezt a mondatot emelném ki a cikkből:
"A legkeményebben Posta Imre, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa fogalmaz. Ő az EP-választások előtt még a Jobbik és a gárda ünnepelt sztárja volt, ám júniusban gyengülni kezdett a pozíciója. Posta szerint a Jobbikban túl sok a zsidó, Izrael pedig kétmillió zsidó betelepítésén fáradozik, részben ezt készítik elő Vonáék."
A Jobbiknak 2014-re vége lesz, mint a botnak. Ha végre normális kormányunk lesz, aki a problémákat nem takargatja, meg elhazudja, hanem megoldja, azzal a Jobbik vitorlájából kifogják a szelet, és a hőbörgésük értelmét veszti.
Addig persze néhány Jobbik-vezér kissé megszedi magát az országgyűlési képviselői fizetéséből, és házat építenek, kocsit vesznek majd maguknak. Mivel akkor már ők sem lesznek kis csóró p*csök, így a követőik őket is bőszen utálhatják majd...
Mindenki csak az első éjszakáig szűz. A Jobbik egyik fő "erénye" ma az, hogy még sosem volt mandátuma a Parlamentben. Ha majd lesz, akkor vagy letesznek valamit az asztalra (és ehhez mind a mandátumaik, mind pedig a zsidózós-kiabálós felszólalásaik kevésnek bizonyulnak majd), vagy szépen felszívódnak, mint anno a MIÉP, meg az FKGP...
Nekem lényegében mindegy. Én Fidesz-párti vagyok, és hálás vagyok a Jobbiknak azért, hogy pusztán a létezésével MSZP szavazók ezreit csábította át magához, így gyengítve azt. :)
Ezt imádom, hogy még a radikális jobboldalra/nemzeti oldalra mondják, hogy erőszakpolitikát folytat ill; hogy folyamatosan zsidózik.
Amúgy Baló zsidó. Részben ez is volt az egyik legnagyobb okozója a válásuknak.
Én saját szememmel láttam,hogy Vona saját kezével építi a lakásokat a zsidóknak,Morvai hordja a maltert.
Kampányidőszak van,még nem is az a legdurvább,amit fentebb írtam.
"Amúgy Baló zsidó. Részben ez is volt az egyik legnagyobb okozója a válásuknak."
És a házasságuknak mi volt az okozója? Mert ha Baló zsidó, akkor már a házasságukkor is zsidó volt. Vagy ez a tény akkoriban még nem zavarta vigyori őnagyságát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!