Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Máris szétesőben a Jobbik?

Máris szétesőben a Jobbik?

Figyelt kérdés

[link]

Különösen ezt a mondatot emelném ki a cikkből:

"A legkeményebben Posta Imre, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa fogalmaz. Ő az EP-választások előtt még a Jobbik és a gárda ünnepelt sztárja volt, ám júniusban gyengülni kezdett a pozíciója. Posta szerint a Jobbikban túl sok a zsidó, Izrael pedig kétmillió zsidó betelepítésén fáradozik, részben ezt készítik elő Vonáék."

2010. febr. 4. 13:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
95%
Morvai nem is zsidó. A volt férjére mondják, hogy zsidó. Legalábbis valahol azt mondják, valahol meg nem.
2010. febr. 4. 14:30
 12/26 anonim ***** válasza:
26%

A Jobbiknak 2014-re vége lesz, mint a botnak. Ha végre normális kormányunk lesz, aki a problémákat nem takargatja, meg elhazudja, hanem megoldja, azzal a Jobbik vitorlájából kifogják a szelet, és a hőbörgésük értelmét veszti.

Addig persze néhány Jobbik-vezér kissé megszedi magát az országgyűlési képviselői fizetéséből, és házat építenek, kocsit vesznek majd maguknak. Mivel akkor már ők sem lesznek kis csóró p*csök, így a követőik őket is bőszen utálhatják majd...

Mindenki csak az első éjszakáig szűz. A Jobbik egyik fő "erénye" ma az, hogy még sosem volt mandátuma a Parlamentben. Ha majd lesz, akkor vagy letesznek valamit az asztalra (és ehhez mind a mandátumaik, mind pedig a zsidózós-kiabálós felszólalásaik kevésnek bizonyulnak majd), vagy szépen felszívódnak, mint anno a MIÉP, meg az FKGP...

Nekem lényegében mindegy. Én Fidesz-párti vagyok, és hálás vagyok a Jobbiknak azért, hogy pusztán a létezésével MSZP szavazók ezreit csábította át magához, így gyengítve azt. :)

2010. febr. 4. 14:30
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Almodozzatok tovabb csak ne eljetek bele magatokat mert pofara fogtok esni:)
2010. febr. 4. 14:40
 14/26 anonim ***** válasza:
61%
Most már nagyon összezavarodtam. Az addig világos, hogy ki zsidó és ki nem, de ki az aki biztosan NEM zsidóbérenc? Mert én valami ilyet hámozok ki ebből.
2010. febr. 4. 14:54
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

Ezt imádom, hogy még a radikális jobboldalra/nemzeti oldalra mondják, hogy erőszakpolitikát folytat ill; hogy folyamatosan zsidózik.

Amúgy Baló zsidó. Részben ez is volt az egyik legnagyobb okozója a válásuknak.

2010. febr. 4. 15:04
 16/26 anonim ***** válasza:
65%
Csak megjegyzem:ha Morvai anyja zsidó,akkor ő is az.A zsidóknál az anyai ág számít,nem az apai.
2010. febr. 4. 15:08
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
morvai zsidók... érdekes...
2010. febr. 4. 15:11
 18/26 anonim ***** válasza:
54%

Én saját szememmel láttam,hogy Vona saját kezével építi a lakásokat a zsidóknak,Morvai hordja a maltert.

Kampányidőszak van,még nem is az a legdurvább,amit fentebb írtam.

2010. febr. 4. 16:01
 19/26 anonim ***** válasza:
Ettől még nincs szétesőben. Hatalmi harcok mindenütt vannak. Amíg nincs tétje a dolognak, addig tehetünk úgy, mintha egy nagy baráti közösség lennénk, semmi több, de amikor az a tét, hogy én beülhetek egy jó állásba, ti meg nem, hát akkor az bizony így is úgy is fájni fog. Ettől még menedzselhető és összetartható a párt. Ennyi hatalmi harc mindenütt van, egy új alakulatnál meg ilyen helyzetben szinte törvényszerű. Csak itt persze sokan mást képzeltek. De ahogy megjelenik a hatalom és a pénz lehetősége, akkor sok minden megváltozik. Én nem ismerem kellő mélységében a Jobbik folyamatait, így a felmorzsolódást se zárom ki, de az indexben leírtakból még nem következik.
2010. febr. 4. 18:00
 20/26 anonim ***** válasza:
20%

"Amúgy Baló zsidó. Részben ez is volt az egyik legnagyobb okozója a válásuknak."

És a házasságuknak mi volt az okozója? Mert ha Baló zsidó, akkor már a házasságukkor is zsidó volt. Vagy ez a tény akkoriban még nem zavarta vigyori őnagyságát?

2010. febr. 4. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!