Melyik párt, kiket akar vajon támogatni?
Indulj ki az eddigiekből, vagy a programjukból!
Fidesz
Jobbik
MSZP
MDF
Opciók:
1, Nagytőke, multik
2, Felső közép
3, Alsó közép és átlag béresek
4, Minimál béresek
5, Nyugdíjasok
Fidesz:Felső közép,Nagytőke
MSZP:Nyugdíjasok,minimál béresek,alsó közép és átlagbéresek
Mdf:nagytőke.felső közép
Jobbik.?????
Fidesz:Felső közép,Nagytőke
MSZP:Nyugdíjasok,minimál béresek,alsó közép és átlagbéresek
Mdf:nagytőke.felső közép
Jobbik.?????
Ezt te komolyan gondolod?
Az MSZP többszörösét adta a multiknak és a nagytőkének támogatásként, mint eddig bár ki.
A dolgozóknak meg szinte semmit?
Te ebben az országban élsz?
10.52 .Te nem élsz ebben az országban.A 20 év alatt az MSZPÜ adta a legtöbbet a kiskeresetűeknek,és a családosoknak!A multiknak és a gazdagoknak pedig a Fidesz sokkal többet adott,mint bármelyik más párt.
Én nem hallottam 30 és 50milliárdos támogatásról a Fidesz esetében, és ezer más példát hogy ide csalogassa a nagytőkét. És nem tapasztaltam hogy a reálkeresetek emelkedtek volna az MSZP idejében. Az Eu támogatásokból is 4% jut a KKV k nak, a többi a nagytőkének.
Az Mszp csak a nagytőkét és a nyugdíjasokat támogatta.
Viccelsz?2002-2010 között több mint 30%-kal nőtt a bérek vásárlóereje,a magyar történelem legnagyobb életszínvonal emelkedése volt 2000-2006 között.Ezek tények!
Nem vagy képes felfogni mi?
A közszférának emelte a jövedelmét és a nyugdíjaknak, és közben úgy eladósított mindenkit hogy évekig nem lesz jövedelem növekedés. Ha ezt a 30% ot a gazdaság indukálásának " kormányzás" köszönhetnénk és nem az eladósodottságból, akkor még én is tapsolnék.
2002 óta alig változtak vállalkozók tarifái, a szolgáltatások árai, illetve amivel változott az a kiadások el is vitték. A KKv k reálkeresete nem hogy nőtt volna hanem még csökkent is, abból meg nem lehet nyugdíjat emelni. Ezért van az hogy semmire nincs pénz.
Tudomásul kellene venni, végre hogy ha a KKv k nak nem nő a jövedelme, nem őket támogatják, akkor nincs fenntartható jövedelem növekedés! És mivel a fogyasztást az átlag 120e Ft körüli bér emelkedés indukálhatná, csak is őket érdemes támogatni. De őket sem " ajándék pénzel" hanem ösztönző támogatási modellekkel, amik munkahelyeket teremtenek. Nehéz ezt megérteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!