Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mostanában itthon történő...

A mostanában itthon történő esetek után örülnétek, ha Gyurcsány visszajönne és ismét ő lenne a miniszterelnök?

Figyelt kérdés

2014. dec. 29. 17:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
Gyurcsány úgy hiányzik mint sz@r a zsebbe.
2014. dec. 29. 17:58
 12/24 anonim ***** válasza:
69%

Gyurcsány már annyiszor bebizonyította, hogy teljesen elmebeteg, hihetetlen hogy még mindig van aki visszasírja... Inkább bohóc már, mint politikus.

Valóban egy új, fiatalabb, karizmatikus személy kellene, de sajnos nem tülekednek a jelentkezők.

2014. dec. 29. 18:02
 13/24 A kérdező kommentje:
Én indulnék! Csak még nem vagyok 18 éves! :D
2014. dec. 29. 18:04
 14/24 A kérdező kommentje:
Amúgy sztem Bokros lenne jelenleg a legalkalmasabb a kormányzásra, egy újabb csomag biztos sokat segítene!
2014. dec. 29. 18:05
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Hogy kit ? Nem nehéz a választás. Előbb ki kell szűrni az elmebetegeket és viselkedés-zavarokkal küzdőket. Utána egy sokgyerekes, kevés bevétellel rendelkező, tisztességesen élő, a gyerekeket rendesen nevelő, a háztartást szerényen és takarékosan vezető anyát ki kell választani egy évre miniszterelnöknek. Egy év után jöhet a következő hozzá hasonló. Pár év után kiderül majd, hogy valamelyiküket érdemes-e hosszabb távra alkalmazni a "nép szolgáinak" főnökeként.
2014. dec. 29. 18:16
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
Bajnai volt a legokosabb, a többit döntsétek el ti.
2014. dec. 29. 19:17
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Utána egy sokgyerekes, kevés bevétellel rendelkező, tisztességesen élő, a gyerekeket rendesen nevelő, a háztartást szerényen és takarékosan vezető anyát ki kell választani egy évre miniszterelnöknek."

Miert volna elony az, ha valaki sokgyerekes?

2014. dec. 29. 19:18
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
Ha még nem vagy 18 éves, akkor valószínűleg azért szereted Bokrost meg Gyurcsányt mert szüleid szeretik. Ennyit erről...
2014. dec. 29. 19:27
 19/24 anonim ***** válasza:
74%

De most komolyan... Ha még épp nem vagy 18 éves, akkor még valahol a porba fingottál vagy az első pattanásaidat nyomogattad mikor Gyuri kormányzott, Bokros alatt meg még főleg hol voltál...

Nem rosszból írtam amúgy, mivel legtöbb gyerek szülei politikai nézetét veszi át... De hidd el, nem véletlenül szerzett Orbán kétszer is 2/3-ot. Na nem azért mert a Fidesz olyan jó, hanem az emberek Gyurcsányt nem akarták vissza...

Nézd meg ezt a két videót. Alapból viccnek szánták, de jól összefoglalja hogy mliyen szánalmas volt Gyurcsány kormányzása (is):

https://www.youtube.com/watch?v=Q-K6SujDnwQ

https://www.youtube.com/watch?v=tzaP2Iq9JPQ

Szóval mi a tanulság??? Egyik kutya, másik eb! :)

2014. dec. 29. 19:34
 20/24 A kérdező kommentje:
Amúgy én egyáltalán nem a szüleim gondolatait veszem át, hanem SAJÁT MAGAMTÓL gondolkodok és egyedül tájékozódok! És én majdnem felnőttként már látom, hogy a mostani kormány milyen rosszul vezeti az országot!
2014. dec. 29. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!