Megéri még gazdálkodni magyarországon?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis önellátó gazdaságot létrehozni. Csirke,kacsa, disznó, marha lenne és a takarmányt is magam termelném hozzá. Anyagilag megérné ebbe 27 éves fejjel belevágni vagy ráfizetés lenne? Apámtól tanultam pár alapdolgot a gazdálkodásról, de Ő sajnos zsinórban ráfaragott mindig... Lehet az jel volt, hogy nekem mással kéne foglalkoznom?2014. dec. 26. 20:12
11/15 anonim válasza:
Próbálkozz! Azt mondják 100 hektárból már meg bír élni egy család. Azalatt csak nyomor van.
12/15 anonim válasza:
Én meg azt hallottam,hogy ha a fő cél az önellátás, akkor már 5 hektárból is meg tud élni egy család.El tudja látni magát élelmiszerrel.
13/15 anonim válasza:
Nem, mert az EU a mindenkori "magyar" kormány támogatásával gőzerővel dolgozik a magyar mezőgazdaság megsemmisítésén. Az ipart már sikerült.
14/15 anonim válasza:
7: Ezzel mondjuk egyet is értek.
8: Ez nem teljesen igaz. Nálunk konkrétan a TSZ a mai napig üzemel, de magánkézben van és külföldre termel. Pár éve megvette egy szlovén vállalkozó és azóta felfuttatta. Ha neki megy, akkor nekünk is mehetne.
13: Szerintem nincs szükség ehhez az EU-ra. A kormány a saját oligarcháit szeretné helyzetbe hozni és ezért barmolnak szét mindent. A modern földesuraknak simán megy a bolt... Akkor az EU-s tiltás és normarendszer csak egy kamu volt? Nem lepne meg.
15/15 anonim válasza:
gazdálkodni nem éri meg de gazdagodi igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!