Fegyverviselési engedély. Miért? Miért ne?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 13:49
11/11 anonim válasza:
Halalni elég különös dolgokat a mai világban.Fellapozod a híreket,és nincs szinte olyan hét,vagy nap,hogy ne késeltek, volna meg valakit,ne raboltak volna ki, illetve ne mészároltak volna le lőfegyverrel.A mai világ erőszakos világ,ahol az embernek meg kell tudnia védeni magát,különben eltapossák. jogos védelmi helyzet szabályait ha ismeri valaki,akkor fegyvertartási engedélyel a bírtokában meg józan ésszel szerintem nem követ el senki semmi problémásat. Én az mellett vagyok hogy igen is kell,én eleve rendőrtiszt szeretnék lenni, oda meg nem árt ha van. Jó az ha van.De ilyen hogy ész nélkül lelődözni azt aki rosszul néz rád, az nem működik, kettétöröd az életedet,aztán bevágnak a fegyházba, ott elég kemény az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!