A Jobbik hogyan oldaná meg a cigány problémát, ha hatalomra kerülne?
Nekem van egy ismerosom, egy tok normalis ficko, csak egy kicsit a fellegekben el, na o Jobbikos, de valamilyen helyi haljakend a Jobbikban. Vele szoktam beszelgetni.
A cigany temara ugyanez a valasz, hogy bortonok, csendorseg, ciganybunozes felszamolasa, blabla.
Aztan amikor megkerdeztem tole, hogy ha a bortonbe zartatok az osszes bunozo ciganyt, akkor a maradekkal mit csinaltok?
- Hogyhogy mit?
- Csak mert a teljes ciganysag egy kis resze a bunozo, a tobbi szimplan nyomorog, kozepkori korulmenyek kozott. Veluk mi lesz? Elkepzeles ra van?
- Haaat.
Persze hogy nincs. Ez egy olyan komplex tarsadalmi problema, aminek a megoldasara a Jobbiknak otlete sincs. Nem is lenyeges, ok csak a populista hivoszavakat dobjak be, hogy legyen min csamcsogni.
- 3. gyerek után nincs családi pótlék, csak annak megfelelő összegű adókedvezmény(aki megszül 5-10 gyereket, az ne azért szülje meg a nyomorba, hogy abból éljen meg, hanem tartsa el őket munkából) -> ez véget vetne a megélhetési gyerekvállalásnak
- szigorúbb törvények, és pont! Mondjuk, ha egy cigány társaság rád fogja a kést, hogy "telefon, péztárca", akkor tényleg kapjanak 3-4 év börtönt, ne mindig csak egy ejjnyebejnyét, mert ezzel, hogy nem büntessük meg őket, csak adjuk alájuk a lovat, hogy továbbra is bűnözzenek(ez köszönhető a sok liberális jogvédőnek)
- a rendőröknek normális jogkör, hogy tudjanak fellépni ellenük rendesen( manapság, ha egy cigány önvédelemből visszaüt egy cigánynak, mert az rátámadt, akkor az összes jogvédő szervezet patáliát csap, és szerencsétlen rendőrt kirúgják a munkájából, és oda a megélhetése, naná, hogy nem mernek velük keményebben fellépni)
- kínálnának nekik munkát, vidéken a mezőgazdaság felélesztésével, ezt láthattuk Érpatakon, Gyöngyöspatán, Tiszavasváriban, nagyvárosban meg a képzettségüknek megfelelő munkát.
Ezek a dolgok benne vannak a progamjukban.
A moderátorok miért törlik ki azt, amikor válaszolok a kérdésre? Belinkeltem a Jobbik programját, és azt, hogy hol található a keresett programcsomag. Erre már másodjára törlik ki.
40
"A moderátorok miért törlik ki azt, amikor válaszolok a kérdésre?"
Az enyémet is törölték, pedig semmi olyan sértő nem volt benne szerintem, csak gondolom sértette valamelyik kis libber lelki világát.
Na mindegy.
17.19
bizonyára azért törölték mert a "libbereket" sértette, és kicsit sem volt egyik válasz sem rasszista... :)
tetro
Az, hogy belinkelem a Jobbik 2010-es programját, leírom, hogy a 40. oldal és a "vissza a cigányútról" címet viseli - csakhogy megtalálja a kérdező ha valóban érdekli -, mi sértő van? Vagy nektek már a "cigány" mint szó is sértő?
"Az, hogy belinkelem a Jobbik 2010-es programját, leírom, hogy a 40. oldal és a "vissza a cigányútról" címet viseli - csakhogy megtalálja a kérdező ha valóban érdekli -, mi sértő van? Vagy nektek már a "cigány" mint szó is sértő?"
Nem a postod volt a sértő, hanem ami a linkben állt. Enyhén rasszista nézetek vannak benne megfogalmazva, ezért törölték az egész postot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!