Vona Gábor jobb lenne mint Orbán?
Biztosan nem.
Vona Gábor ugyan olyan megélhetési politikus,mint társai.
A legutóbbi aláírás gyűjtési akciójuk is a kampányuk része(Ingyen internet,40éves munkaviszony után férfiaknak is nyugdíj,...)Csak addig számít nekik az ember míg céljukat elérik,a trafik 2-es törvényt se lehetett volna bevezetni ha jelen lettek volna a szavazáson,de leszarták az MSZP-vel együtt,de előzőleg nagyon tudták az asztalt csapkodni,meg bennünket hitegetni ,hogy ha majd hatalomra kerülnek akkor......akkor megmondom mi lesz...szépen kezdik még azt a maradékot is leosztani saját zsebre.
Én nagyot csalódtam bennük is...most ott tartok,hogy ha köteleznének szavazásra erre a Első Orbán Vikóriuszra szavaznék...sajnos nincs jobb tippem a magyar közéletből.
Ózdi vagyok. a jobbikra szavaztam. - Sajnos!!!!!!!!!
Ilyen ostobaságot soha többet nem teszek!
Ekkorát még egyetlen pártban sem csalódtam mint a jobbikban.
Annyit hazudtak mint a rendszerváltás óta senki ebben a városban a hatalom megszerzése érdekében!!!!!
Azt volt a fő hazugságuk - amivel rengeteg ember szavazatát elnyerték, hogy előre haladott tárgyalásokat folytatnak három céggel is amely alig várja már, hogy Ózdra jöhessen - egy gyógyszegyár és két összeszerelő üzem. Elszámoltassák az előző vezetést mert szerintük rengeteg törvénytelenséget és pénzlopást követtek el.
Kiderült semmilyen törvénytelenség nem volt az előző városvezetésben.
A beigért munkahelyek csak hazudozás - kamu volt.
SOHA többet nem szavazok a jobbikra!!!!!!!
Mocskos hazudozók!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!