A Jobbik szakított a Kereszténységgel?
Ha nem akkor mi baja a liberálisokkal?
Hiszen Isten teremtette az etnikumokat, és Ő adott SZABAD AKARATOT az embernek. Kell-e több bizonyság, hogy Isten LIBERÁLIS?!
Attól, hogy valaki utálja a liberálisokat, még lehet liberális. A Jobbikosokat fehér etnikumúnak teremtette Isten, és szabad akaratukból utálják a cigányokat. Tehát egy liberális szeretheti is, meg utálhatja is Istent, vagy akár gondolhatja azt is, hogy nem létezik.
Szerintem te a liberális alatt egy konkrét megvalósítását érted egy liberális felfogásnak, amelyben éppenséggel egyfajta harmónia, vagy kiegyensúlyozottság van jelen. De ez a te értelmezésed. Szerintem egy ennél mélyebb értelmezése a liberalizmusnak, hogy nincs végső igazság. Tehát a liberalizmusra akkor jellemző az egyensúly és a harmónia, ha mondjuk úgy jön ki, de az is liberális, ha az emberek 95%-a utálja a cigányokat, és a maradék 5% meg cigány.
Nincs végső igazsága a liberalizmusnak. Olyasmi, mint a nihilizmus.
A Jobbik politikai párt és nincs vallási szervezete, az állam és egyház elkülönítése meg már a szoci korban megtörtént.
Az etnikumokat nem Isten teremtette, hanem I. Lipót császár, akinek az utasítására engedélyezték a nemzetiségek betelepülését a törökök kiűzése után. Szabad akaratunk meg sosem volt, Istentől függetlenül sem.
Lehet-e nagyobb baromságot kérdezni?
Szerintem biztosan. Olvass sok kérdést, majd meglátod. :)
Azt, hogy a keresztény Isten politizál(t)-e nem tudom. A Görög istenek viszont teljesen biztosan politizáltak :)
Nem igazán tudják eldönteni, hogy hol is állnak az az igazság.
A Bibliába meg beleolvashatnál, vagy beszélgethetnél egy lelkésszel/pappal, mert nem úgy lettünk megteremtve, csinálj, amit akarsz oszt jó napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!