Szerintetek is furcsa ez, hogy Orbán isteníti magát, mert ő "űzte ki anno az orosz kommunistákat", miközben teljesen Oroszbarát politikát folytat?
Figyelt kérdés
Teljesen ellentmondásos amit csinál. Mocskolja nyugatot, mocskolja a régi rendszert, akkor mi az amit támogat? :D2014. dec. 18. 17:21
1/15 anonim válasza:
"Mocskolja nyugatot, mocskolja a régi rendszert, akkor mi az amit támogat?"
SAJÁT MAGÁT!
2/15 anonim válasza:
"űzte ki anno az orosz kommunistákat" ☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻☺☻
3/15 anonim válasza:
Orbán egy beteg ember, azt se tudja hogy hova kapjon hogy valami végre sikerüljön már neki, szerintem az ördöggel is lepaktálna ha valami kis sikert tudna ezzel elérni.
4/15 anonim válasza:
Tudod mi a különbség Orbán és Isten között?
isten nem akar Orbán lenni.
5/15 Shai-Hulud válasza:
Szerintem is furcsa.
Egy ennyire szenilis ember szerintem nem alkalmas miniszterelnöknek.
Arra vajon még emlékszik, hogy milyen új adókat vetett ki?
6/15 anonim válasza:
Orbán olyan mint Kossuth volt egykor, mindig azt hangoztatja amit a magyar nép hallani akar, ezért mond mást nBrüsszelbe, Moszkvába és idehaza a népnek...
7/15 anonim válasza:
oroszország az nem szovjetúnió !
8/15 anonim válasza:
Orbán olyan mint Kossuth??? Na ne!!!
9/15 Shai-Hulud válasza:
"oroszország az nem szovjetúnió !"
És ki állította ezt? Mert a "szovjetúnió" szót te írtad ide elsőként.
(Mellesleg úgy írják, hogy "Szovjetunió")
10/15 anonim válasza:
Orbán nem isteníti magát, egyszer sem hallhattál tőle ilyet.
Ezt csak a baloldali sajtó akarja bebeszélni, mert ezzel lehet hergelni 'a zembereket' (amit a fenti hozzászólások is bizonyítanak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!