Milyen volt a helyzet Bajnai kormanyzasa alatt?
Most vagyok 18, szoval amikor o volt, meg nem kovettem a dolgokat.
Szoval milyen volt nala az orszag helyzete?
Miert volt olyan rovid ideig kormanyon?
Bajnai azutan kerult kormanyra, hogy Gyurcsany helyzete tarthatatlanna valt es lemondott. Aztan jottek a valasztasok es nyert a Fidesz.
nagy dolgokat nem csinalt, penzugyileg nagyjabol egyensulyba hozta az orszagot, ami a valsag utan es kulonosen az elmult 5 ev fenyeben egyaltalan nem kis dolognak tunik igy utolag.
Bajnaival az a baj, hogy valojaban nem politikus. Nem tud lelkesiteni, nem tud embereket elkotelezni egy kozos cel irant, es igazabol nem is jo taktikus.
Lehet egy orszagot el tudna vezetni normalisan, de igy soha nem kerul oda.
"úgy emlékeznek rá, h minden idők legjobbja volt."
Ha jobban vegiggondolom, akkor igazad lehet, Magyarorszag rendszervaltas utani tortenelmenek legkevesbe problemas miniszterelnoke volt. Orultem volna ha marad, de sajna arra semmi esely nem volt, o maga sem akart maradni.
Amugy balos nem vagyok, inkabb kozmopolita liberalis. A mocskolodo primitiv velemenyed meg teljesen hidegen hagy.
20milliárd Euró hitelből rendbe hozta a költségvetést és ő lett a baloldal hőse.
Azaz 20 milliárd kellett hogy el tudják maszatolni azt a bizonyos 8évet, amikor Gyrcsány is megmondta hogy "Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein hogy azt korábban el sem tudtuk képzelni"
Valójában 60%ról megemelték az adósság állományt 80%ra. Ezt (is) fizetjük most. Még akkor is ha Orbán sem bizonyult különbnek.
Tudod az a gond, hogy egy olyan ország, ahol kozmopolita liberális emberek laknak és ennek megfelelő kormánya van, életképtelen a jelenlegi keményvonalas politikát képviselő világban.
Ott, ahol Ukrajnában éppen csak meggyengült az államhatalom és egyből négy ország jelentette be, hogy darabokra kívánják szaggatni, amit nagyhatalmi beavatkozás akadályozott csak meg. Nyilván azért mert az USA és az EU szeretné az egészet kontrollálni.
Tehát ha liberális vagy tedd azt. De ne akard tönkretenni ezt az országot! FŐLEG HA NEM IS A HAZÁD!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!